Kilitli parke taşı çalışmaları aralıksız sürüyor

Ceylanpınar Belediyesi tarafından 2 ay önce Bahçelievler mahallesinde başlatılan kilitli parke taşı çalışmaları aralıksız sürüyor. İki ayda 25 bin metre karelik bir alan kilitli parke taşı ile kaplanırken 2017 yılı içerisinde toplam...

Ceylanpınar Belediyesi tarafından 2 ay önce Bahçelievler mahallesinde başlatılan kilitli parke taşı çalışmaları aralıksız sürüyor. İki ayda 25 bin metre karelik bir alan kilitli parke taşı ile kaplanırken 2017 yılı içerisinde toplam 50 bin metre karelik bir alanın kilitli parke taşı yapılması planlanıyor.

Sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi veren Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, Bahçelievler mahallesinde alt yapısı tamamlanan yollar ile imara uygun olarak açılan yeni yollarda kilitli parke taşı çalışması yaptıklarını söylerdi. 2 ayda 25 bin metre kare bir alanın kilitli parke taşıyla kaplandığını aktaran Bayol, "Bahçelievler mahallesine 2 ayda 25 bin metre kare kilitli parke taşı döşedik. Bu yıl içerisinde Bahçelievler mahallemizde toplam 50 bin metre kare kilitli parke taşı döşemeyi hedefliyoruz" dedi.

Kilitli parke taşı çalışmalarının yeni yapılaşmanın olduğu bölgelerde sürdüğünü vurgulayan Bayol, "Kilitli parke taşı çalışması yapmış olduğumuz bölgeler yeni yapılaşmanın olduğu bir bölge. Bundan dolayı bu alanlarda vatandaşlarımızın tozdan ve çamurdan kurtulması adına çok önemliydi. Başkanımız da vatandaşlarımızın daha fazla mağdur olmaması amacıyla ivedilikle bu alanda kilitli parke taşı çalışmalarının başlaması için talimat vermişti. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Bakmadan Geçme