Kocaeli Emniyeti, şehit ve gazi çocuklarının yüzünü güldürdü

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 'Emanetin Bizimle' projesi ile şehit ve gazi çocuklarının keyifli anlar yaşamasını sağladılar.Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı, ilgili kurumların da desteğiyle dezavantajlı...

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, “Emanetin Bizimle” projesi ile şehit ve gazi çocuklarının keyifli anlar yaşamasını sağladılar.

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı, ilgili kurumların da desteğiyle dezavantajlı çocuk ve gençlerin sosyal yaşama dahil edilmeleri amacıyla Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek

Programı(ÇOGEP) çerçevesinde “Emanetin Bizimle” isimli proje başlattı. Kocaeli Emniyeti Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan projede ilk olarak Kandıra Sarısu Gençlik Kampında devlet koruması altında bulunan çocuklar ile şehit ve gazi çocukların dahil olduğu toplam 61 öğrenci, birçok spor dalında çeşitli etkinlik yaparak, keyifli vakit geçirdiler.

Proje kapsamında daha sonra ise Çınarlı Dere Atlı Eğitim Merkezine götürülen şehit ve gazi çocuklarının dahil olduğu 25 kişilik grup, Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Sayın Aliye Denizci ve yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla binicilik tecrübesi yaşadılar. Atlar hakkında yetkililerden bilgi alan çocuklar, at bakımı ve tımar yapımı konusunda da uygulamalı bilgiler aldılar.Kocaeli Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, projeye desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’a teşekkür ettiler.

Bakmadan Geçme