Kodaloğlu, '3 çocuk çağrısı çocuk mobilyalarında satışı arttırdı'

İrfan Home Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Kodaloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın yeni evli çiftlere en az 3 çocuk çağrısının mobilya sektöründeki çocuk kategorisinde satışları arttırdığını söyledi.Devlet tarafından sağlanan...

İrfan Home Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Kodaloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın yeni evli çiftlere en az 3 çocuk çağrısının mobilya sektöründeki çocuk kategorisinde satışları arttırdığını söyledi.

Devlet tarafından sağlanan ÖTV ve KDV indiriminin zaten mobilya sektöründeki satışları en az yüzde 30 olumlu etkilediğini dile getiren Serkan Kodaloğlu bunun yanı sıra Cumhurbaşkanı’nın 3 çocuk çağrısı ile birlikte özellikle çocuk mobilyalarında satışları çok fazla arttırdığını dile getirdi.

Devlet desteği ile mobilya sektöründe canlılık yaşanıyor

İrfan Kodaloğlu tarafından 51 yıl önce kurulan İrfan Home’un ilk günden bugüne kadar “Önce Müşteri” anlayışıyla, bir evin tüm ihtiyacı olabilecek mobilya, beyaz eşya ve çeşitli elektronik eşyaları bir arada bulundurduklarını söyleyen Kodaloğlu mobilya sektörü ile ilgili gelişmeler hakkında yorumlarda bulundu. Kodaloğlu, “Devlet tarafından sağlanan ÖTV ve KDV indirimleriyle birlikte mobilya sektöründe canlılık olduğunu ifade eden Kodaloğlu, "ÖTV ve KDV indirimleri ile satışlarımızda yüzde otuz civarında bir artış oldu. Hem satışlardaki artış bakımından hem de müşterilerimizin daha kolay satın alması açısından bunun devam etmesi çok faydalı olur. Ayrıca Cumhurbaşkanımızın üç çocuk çağrısı ile birlikte mobilya satışlarında bir artış yaşandı. Doğum oranlarının artmasıyla birlikte mobilya satışlarımızda da o oranda bir artış sağlandı. Şu an çocuk ve bebek odasında satış patlaması yaşanıyor" diye konuştu.

“Yeni evlenecek olanlara 20 çeşit kampanya seçeneğimiz var”

Evlilik sezonu ile birlikte çeşitli kampanyalar da yaptıklarını ifade eden Kodaloğlu, “Müşterinin öncelikleri bizim için son derece önemlidir. En son çıkan modelleri en kaliteli ve en uygun fiyata satmak birinci hedefimizdir. Yeni evlenen çiftler için elimizde yaklaşık yirmiye yakın düğün paketi var ve yeni evlenen çiftlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek ürünler bu mağazada bulunduğundan dolayı bu açıdan kolaylık sağlanabiliyor. Bu paketleri en uygun fiyat ve taksitlerle müşterilerimize sunuyoruz" dedi.

“Mobilya sektöründe değişimi ve teknolojiyi yakalamaya çalışıyoruz” Mobilya sektöründe değişimi ve teknolojiyi de yakından takip ettiklerini dile getirten Kodaloğlu, "Teknolojinin gelişmesiyle birlikte mobilya sektöründe de değişimler yaşanıyor. Mağazamız yaklaşık 12 bin metrekare bir alana sahip ve gündemi yakından takip ediyoruz. Yeni çıkan modelleri, trendleri takip ederek yeni modeller üretmekteyiz. Her ay yaklaşık 35-40 tane yeni model geliyor. Böylece değişim ve gelişimleri yakalamaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme