Kozan'da 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri

Fetullahçı terör örgütünün (FETÖ) hain darbe girişiminin birinci yıl dönümü nedeniyle Adana'nın Kozan ilçesinde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri düzenlendi. Kozan Kaymakamlığının koordinesinde...

Fetullahçı terör örgütünün (FETÖ) hain darbe girişiminin birinci yıl dönümü nedeniyle Adana’nın Kozan ilçesinde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri düzenlendi. Kozan Kaymakamlığının koordinesinde yapılan 15 Temmuz Milli Birlik Yürüyüşüne vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile katıldı.

Turgut Özal Bulvarından başlayan yürüyüş Türk Büyükleri Meydanına kadar devam etti. Yürüyüşe ellerinde Türk bayrakları ile katılan vatandaşlara mehteran takımı eşlik etti.

Türk Büyükleri Meydanında saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua okunması, protokol konuşmaları ile devam eden etkinlik günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunması, 15 Temmuz ile ilgili tiyatro oyunun sergilenmesi, 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili sinevizyon gösterisi ve mehteran gösterileri ile sürdü.Vatandaşlar, Türk Büyükleri Meydanında demokrasi nöbeti tutmaya başladı.

Bakmadan Geçme