Kültür ve Şehir Turları Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi tarafından organize edilen Kültür ve Şehir Turları, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde tedavi gören hasta ve hasta yakınları ile devam etti.

Şehrin tarihi ve kültürel yerleri ile Elazığ Belediyesi tarafından ilimize kazandırılan çalışmaların halkımız tarafından bizzat yerinde görülmesi ve ziyaret edilmesini amaçlayan gezi turlarında Toplum Ruh Sağlığı Merkezi hasta ve hasta yakınları dolu dolu bir gün geçirdiler. Harput, Elazığ Belediyesi Çöpten Enerji Üretim Tesisi, Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakım Evi ve Hayır Çarşısı’nı ziyaret eden hasta ve hasta yakınları Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ettiler.
“MÜCAHİT BAŞKANIN HİZMETLERİNİ TAKDİR EDİYORUZ”
Ruh sağlığı Hastanesi'ne bağlı Toplum Ruh Sağlığı Merkezi yetkilisi Eren Zorda ise yaptığı açıklamada şunları ifade etti. “Toplum Ruh Sağlığı Merkezi olarak kronik, psikiyatri rahatsızlığı olan hastalara hem sağlık hizmeti hem de sosyal faaliyetler yürütmekteyiz. Elazığ Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’ın engelli bireylere yapmış olduğu hizmetleri yakinen takip ve takdir ediyoruz. Bize böyle farklı bir gün yaşattığı için kendisine ve çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz.”

Bakmadan Geçme