Kuluncak Standına Büyük İlgi

Melita'dan Malatya'ya Kültür ve Sanat Günleri Arslantepe buluşmaları kapsamında İnönü Kapalı Çarşı üzerinde açılan statlar büyük ilgi görürken en büyük ilgiyiise Kuluncak Belediyesinin açmış olduğu stand gördü.

Melita’dan Malatya’ya Kültür ve Sanat Günleri Arslantepe buluşmaları kapsamında İnönü Kapalı Çarşı üzerinde açılan statlar büyük ilgi görürken en büyük ilgiyiise Kuluncak Belediyesinin açmış olduğu stand gördü. 
Bir hafta önce Kuluncak Kaymakamlığında İlçe Yazı İşleri Müdürü olarak göreve başlayan Hüseyin ALAGÖZ Melita’dan Malatya’ya Kültür ve Sanat Günleri Arslantepe buluşmaları kapsamında İnönü Kapalı Çarşı üzerinde Kuluncak Belediyesi tarafından Açılan standı ziyaret ederek Kuluncak Standı hakkında bilgiler aldı.
Malatyalılar tarafından büyük beğeni alan Kuluncak Belediyesi Tanıtım standında Bakır işlemeli eserler en çok ilgiyle karşılanırken İlçe Yazıişleri müdürü Alagöz ayrıca Kuluncak Standını ziyaret edenlere ilçe ile ilgili bilgiler vererek ilçenin tanıtımına gerekli katkıyı verdi. 
Daha önce Malatya Valiliğinde çalışırken Malatya Basınınaher türlü desteği veren ve hiçbir zaman mahalli Basına desteğini esirgemeyen olarak bilinen Kuluncak Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürü HüseyinALAGÖZ’ünçalışmalarıyla ilçeye katkı sağlayacağından herkes emin. 

Bülten

Bakmadan Geçme