lifebox ve Apple TV'den işbirliği

Turkcell'in bireysel bulut servisi lifebox, Apple TV ile buluştuğunu duyurdu. Lifebox ile artık en güzel anılar, fotoğraf ve videolar televizyon ekranından izlenebilecek.

Turkcell’in bireysel bulut servisi lifebox, Apple TV ile buluştuğunu duyurdu. Lifebox ile artık en güzel anılar, fotoğraf ve videolar televizyon ekranından izlenebilecek.

Turkcell’in depolama servisi lifebox, Türkiye’nin en yaygın bulut çözümünü Apple TV kullanıcılarının hizmetine sunduğunu duyurdu. Yapılan açıklamaya göre; 3 milyondan fazla kullanıcıya ait fotoğraf, video ve görsellerin 5Gb’e ulaşan ücretsiz saklama alanıyla güvenle saklanmasını sağlayan ve bünyesinde toplam 1.1 trilyon dosya bulunan lifebox uygulamasına artık Apple TV üzerinden de ulaşılabiliyor. Lifebox uygulamasını App Store’den indiren ve lifebox’ta bir hesabı olan herkes ulaşabilecek. Lifebox’ın mobil uygulamalarından veya web sitesinden (www.mylifebox.com) lifebox’a kayıt olan herkes Apple TV’lerine lifebox’ı indirerek kullanmaya başlayabilecekler. Uygulama için ayrıca kayıt olma seçeneği bulunmuyor. Lifebox ayrıca gelişmiş arama deneyimi ile tarihe ve lokasyonagöre arama yaparak istenilen anıya kolayca ulaşabilme imkanı sunuyor.

Ayrıca şu anda mobil ve web versiyonlarında bulunan ve oldukça ilgi gören hikayeleştirme özelliğinin çok yakında Apple TV kullanıcılarının da hizmetine sunulacağı kaydedilirken, Lifebox hikaye modu ile seçtiğiniz resimlere müzik ekleyip klip oluşturmak ve sevdiklerinizle paylaşmak mümkün olacak.

Bakmadan Geçme