Lokantacılar ve Kebapçılar Odasında Murat Keskin Dönemi

Mevcut Başkan Zeki Tuna'nın aday olmadığı Malatya Lokantacılar ve Kebapçılar Esnaf Odası olağan genel Kurulu Esnaf Sarayı konferans salonunda yoğun katılımla gerçekleştirilirken Divan Başkanlığına oy birliği ile ESOB Başkan vekili Orhan Özbek seçildi.

Mevcut Başkan Zeki Tuna’nın aday olmadığı Malatya Lokantacılar ve Kebapçılar Esnaf Odası olağan genel Kurulu Esnaf Sarayı konferans salonunda yoğun katılımla gerçekleştirilirken Divan Başkanlığına oy birliği ile ESOB Başkan vekili Orhan Özbek seçildi.

3 adayın yarıştığı Lokantacılar ve Kebapçılar Esnaf Odası seçimlerinde Kırmızı liste ile Murat Keskin, Beyaz liste ile Kemal Turmuş, Sarı liste ile Yusuf Kuzu aday oldular. Divan tarafından gündem maddeleri okunarak oy birliği ile karara bağlandıktan sonra seçimler öncesi adaylara söz verildi.

Mevcut Başkan Zeki Tuna aday olmadığını belirttiği konuşmasında yeni seçilecek ismin her zaman yanında olacağını belirtti. Duygusal anların yaşandığı kongrede Başkan Zeki Tuna’ya görev süresince yaptığı başarılı çalışmalar anısına Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren tarafından Plaket takdimi gerçekleştirildi.

Başkan Ali Evren” Kardeşim sayın Zeki Tuna ile birlikte kooperatif de çalıştığımız dönemde esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarına göstermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederek plaket sunuyoruz. Her zaman esnafına sahip çıkan sektörün sorunlarının çözümünde büyük katkı sunan Zeki Tuna’ya Esnaflarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Söz alan Başkan Murat Keskin ise” bugün Lokantacı ve Kebapçılar Esnaf odamızın seçimlerini gerçekleştiriyoruz. Değerli büyüğümüz can abimiz bizlere her zaman sahip çıkan yol gösteren Sayın Zeki Tuna abimizin ellerinden öpüyorum. Hepimizin üstünde büyük emekleri var.

Çok güzel günlerimiz oldu. Bizlerin ufkunu açtı. Kendisinin buradan ellerinden öpüyor hakkını bize helal etmesini istiyoruz. Bizim devamlı başkanımız olarak gönlümüzde olacaktır. Yaptığımız seçimlerin Esnaf camiamıza ve Malatyamıza hayırlı olmasını diliyorum.

Ahilik kültürü içerisinde ben değil biz anlayışıyla istişare ederek kapımız açık odamızı yönetmeye devam edeceğiz. 3 dönem Zeki Abimizin yönetiminde hizmet ettik. Bundan sonra da aynı şekilde hizmetlerimizi yapacağız” diye belirtti.

Gerçekleştirilen olağan kongrede Kırmızı Liste ile seçimlere giren Murat Keskin 205 Oy alırken Beyaz Liste Kemal Turmuş 71 oy, Sar Liste ile Yusuf Kuzu 35 oy aldı. Oyların büyük bölümünü fark atarak alan Murat Keskin Malatya Lokantacılar ve Kebapçılar esnaf odasının yeni başkanı oldu.

Yeni Yönetim Murat Keskin Başkanlığında şu isimlerden oluştu.

Yönetim Kurulu Asil Liste

Murat Keskin ( Başkan ), Mehmet Yaman, Ergül Dalkılıç, Harun Tan, Halil Gençalp, Mehmet Altun, Mehmet Boztaş

Yönetim Kurulu Yedek Liste

Celal Kaplan, Şaban Gültekin, Ali Akman, Neriman Boyraz, Hacı Osman Noğay, Hüseyin Kolcu, Şerif Yolcu

Denetim Kurulu Asil

Cihan Tetik, Erkan Güler, Mikail Ünsal

Ayrıca Malatya Esnaf ve sanatkarlar Odaları Birik Başkanı Şevket Keskin adına Zeki Tuna ya MESOB Başkan vekili Orhan Özbek tarafından ve lokantacılar odası adına Yeni Başkan Murat Keskin tarafından birer plaket takdim edildi.

Bülten

Bakmadan Geçme