Malatya'da MHP'nin 5 ilçe başkanı değişti

MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, düzenlediği toplantıda yeni atanan 5 ilçe başkanını açıkladı.

MHP Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıda konuşan MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilen ilçe toplantısında olmanın sevincini yaşadığını ifade etti.

Yerel seçimlerde büyükşehir ve merkez ilçe belediyelerine talip olduklarını aktaran Milletvekili Fendoğlu, şöyle devam etti:

"Sizlerde ilçelerinizde bu özveri ile çalışmalarınızı yapın. Önümüzdeki yerel seçimlerde tüm ilçelerde belediye başkanlıklarına talibiz. Bu heyecanı sizlerde görüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle ilçe başkanlıklarımıza atanan yeni ilçe başkanlarımıza ve yönetim kuruluna hayırlı olmasını temenni ediyorum."

MHP Malatya İl Başkanı Avşar ise, kendilerine duyulan güven ve teveccühün karşılığını verebilmek adına bazı ilçe başkanlıklarında değişiklik yaptıklarını ifade etti.

İl ve ilçe teşkilatları olarak yerel seçimlere hazır olduklarını vurgulayan Avşar, şunları kaydetti:

"Siz değerli ilçe başkanlarımdan isteğim şudur, davanızın adamı olun. Bulunduğunuz ilçede MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyin temsilcisi olduğunuzu unutmadan bu kutlu görevin bilincine ve şanına yakışır şekilde hareket etmelisiniz. Menfaatinize iş yapmayın, teşkilatınıza ve vatandaşınıza faydalı işler yapın. İlçenizde vatandaşlara ayrım yapmadan yardımcı olun. Çözemediğiniz, başa çıkamadığınız bir sorun olduğu zaman il teşkilatına, il başkanına gelin yardım isteyin. İmkanlarınız doğrultusunda haftada bir de olsa il başkanlığına gelip sorunlarınızı, çalışmalarınızı anlatın. İl başkanının bilgisi olmadan Ankara’ya veya ilimizde ilçenizde bulunan bizimle alakası olmayan toplantılara katılmayın."

Avşar, MHP İl Başkanlığı olarak, Akçadağ'a Kenan Güde'yi, Doğanyol'a Ramazan Doğan'ı, Hekimhan'a Yılmaz Ekici'yi, Kuluncak'a Mustafa Kılıç'ı ve Pütürge'ye ise Mustafa Aluç'u atadıklarını aktardı.

Bakmadan Geçme