Malatya İdmanyurdu İlk Galibiyetini Aldı

Malatya İdmanyurduspor, Battalgazispor maçı öncesi Avşar otelinde kampa alınarak ve maç saatini beklediler.

Malatya İdmanyurduspor, Battalgazispor maçı öncesi Avşar otelinde kampa alınarak ve maç saatini beklediler. Malatya İdmanyurduspor’un Onursal başkanı Teoman Mutlu ve kulüp başkanı Mehmet Gündüz, kampı ziyaret ederek takıma başarılar diledi.

Pazar günü oynanan maçta Malatya İdmanyurduspor ve Battalgazispor’u 2-1 yenerek ilk galibiyetini aldı. 

Maçı Malatya İdmanyurduspor’un Onursal Başkanı Teoman Mutlu, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ve Malatya İdmanyurduspor Kulüp Başkanı Mehmet Gündüz ve çok sayıda futbol sever izledi.

Maç esnasında iki takımın futbolcularının çarpışması sonucu  Malatya İdmanyurduspor’dan Ufuk ve Battalgazispor’dan Uygar sakatlandı.. Hasta haneye kaldırılan iki futbolcudan futbolcu Uygar’ın kafasına 8 dikiş atıldı.  

Malatya İdmanyurduspor Kulüp Başkanı Mehmet Gündüz,  İki takım arasında oynanana müsabakanın centilmence geçmesi bizleri sevindirmiştir. Maçla ilgili bizleri üzen tek şey her iki takımın oyuncuları maç esasından çarpışıp sakatlanması bizleri derinde üzmüştür. Sakatlanarak oyundan çıkan her iki futbolcu kardeşime geçmiş olsun. İnşallah bir daha bu tip sakatlıklar bir daha olmaz dedi. 

Başkan Mehmet Gündüz, Bizim takım olarak tek hedefimiz var oda Playoff’tur.  Maçımızı izlemek için yurt dışında kalkıp Malatya’ya gelen Onursal Başkanımız Teoman Mutlu Başkanımıza şahsım ve takımın adına kendilerine teşekkür ediyorum Allah kendilerinden razı olsun. Başkanımız Teoman Mutlu bizleri ve takımımızı hiçbir zaman yalnız bırakmamıştır ve her zaman yanımızda olmuştur bu vesile ile kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Ayrıca maçı izlemeye gelen AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Yalçınkaya Başkanıma ve her iki takımın taraftarlarına da teşekkür ediyorum dedi.  

Başkan Gündüz, Amatör spor kulüplerin gelişebilip yaşayabilmesi için yerel yönetimlerin ve İş Adamlarının mutlaka tüm amatör branşlarda faaliyet gösteren takımlara sahip çıkılması gerekliliğini de vurguladı.
Malatya İdmanyurduspor’un Onursal Başkanı Teoman Mutlu, Maç sonra bir açıklama yaparak, Bizler her zaman takımızın yanında olduk ve bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Bizim bir hedeflerimiz var inşallah bu hedeflerimize ulaşırız. Güçlü bir kadromuz var. Lig başında ve ara transferde yaptığımız transferler ile takımızı daha da güçlendirip hedefimize ulaşmak için elimizde gelen gayreti tüm takım olarak göstereceğiz dedi. 
Malatya İdmanyurduspor Onursal Başkanı Teoman Mutlu, Maçın centilmence geçmesi bizleri sevindirmiştir. Tabi bir takım kazanacaktı o kazanan takımda biz olduk. Ben rakibimiz Battalgazi Belediyespor’a bundan sonra başarılar diliyorum. Maç esnasında sakatlanan iki futbolcu kardeşimize de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum dedi.

Bakmadan Geçme