Malatya Park, ünlü iş adamı Erman Ilıcak'ı etkiledi

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan'ın mitingine katılmak üzene Malatya'ya gelen ünlü işadamı Erman Ilıcak, miting öncesi gezdiği Malatya Park AVM'yi etkileyici bulduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan’ın mitingine katılmak üzene Malatya’ya gelen ünlü işadamı Erman Ilıcak, miting öncesi gezdiği Malatya Park AVM’yi etkileyici bulduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine katılmak üzere Malatya’ya gelen iş adamı ve Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezinin yatırımcı şirketi olan Malatya Girişim Grubunun Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak Malatya Park’ı gezdi. Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Rönesans Holding aracılığı ile dünyada ve Türkiye’de dev yatırımlara imza atan ve Malatya Park’ın ortakları arasında yer alan Erman Ilıcak’a AVM ziyaretinde, Malatya Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Başdemir ve Mergen Property&Asset Management’in kurucu ortaklarından Nevzat Yavan eşlik etti.

Ünlü işadamı Ilıcak, açılışının 8. yıl dönümü yaklaşırken, marka karmasını güçlendirerek hizmet vermeye devam eden Malatya Park’ın çalışmalarını takdirle karşıladığını belirterek, çok etkileyici bulduğunu söyledi.

Bakmadan Geçme