Malatya Büyükşehir Belediyespor Liderliğe Yükseldi

Ampute Futbol 1. Lig 2. Grup'ta MalatyaBüyükşehir Belediyespor, Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü'nü 2-0 yenerek liderliğe yükseldi.

Malatya Büyükşehir Belediyespor: 2 - Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor: 0

Ampute Futbol 1. Lig 2. Grup'ta MalatyaBüyükşehir Belediyespor, Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü'nü 2-0 yenerek liderliğe yükseldi.

Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 No'lu Futbol Sahasında oynanan müsabakayı, Ayhan İlhan, Fatih Çelik hakem ikilisi yönetti. 

Malatya Büyükşehir Belediyespor, 41. dakikada Ali Seydi Yardımcı, 46. dakikada da Zülfücan Derinpınar'ın golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı. 

Malatya Büyükşehir Belediyespor aldığı galibiyet sonrası 27 puanla grupta birinci sıraya yükseldi. Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü ise 25 puanda kaldı ve haftayı ikinci sırada tamamladı. 

Karşılaşmayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, MalatyaAmatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir ve Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat da izledi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır, karşılaşma sonunda yaptığı açıklamada, Malatya ekibini tebrik ederek, şunları söyledi:

"Çok ciddi bir mücadelede galip geldiler. Ayağımız uğurlu geldi, çok güzel iki gol attılar. Maça inanmak, iddialı ve hırslı olmak lazım. Hepsi bir aradaydı bugün galip geldiler. Sporcuları tebrik ediyorum. Şampiyonluk yolunda çok büyük bir engeli geçmiş oldular. İnşallah şampiyon olup Süper Lig'e çıkacağız." 

Bakmadan Geçme