Maliye Bakanı Ağbal, Sanat Sokağı'nı gezdi

Maliye Bakanı Ağbal, AK Parti Malatya İl Başkanı Kahtalı'yı ziyaret etti, Sanat Sokağı'nı gezdi

Maliye Bakanı Naci Ağbal, görevine tekrar seçilen AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bakan Ağbal, AK Parti Malatya İl Başkanlığında Kahtalı ile bir süre görüştü. Göreve tekrar seçilen Kahtalı'ya başarılar dileyen Ağbal, kentteki teşkilatın çok iyi olduğunu belirtti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Sanat Sokağı'nı ve Sanat Merkezi'ni gezen Ağbal, burada yapılan etkinlikler hakkında bilgi aldı.

Fotoğraf Makinesi Müzesi'ni de inceleyen Ağbal, AA muhabirine, müzeden çok etkilendiğini ve emeği geçenlere teşekkür ettiğini söyledi.

Müzenin adeta tarihi bir yolculuk hissi verdiğini aktaran Bakan Ağbal, şunları kaydetti:

"Bütün fotoğraf makineleri toplanmış, büyük bir emek var. Gezerken insan bir taraftan da kendi geçmişindeki fotoğrafları görüyor. Malatya çok özgün, orijinal bir müzeye sahip. Herkesin gelip bu müzeyi görmesi lazım. Özellikle buna ilgi duyanların. Bu alanın daha da büyütülmesi gerekiyor. Gerçekten etkilenmemek mümkün değil. Malatya'nın her tarafı birbirinden güzel. Bu sokak da gerçekten çok orijinal. Mimarisiyle de çok iyi, binaların içinde bir çok etkinlik var. Gerçekten emeği geçenleri tebrik ediyorum."

Ağbal'a, Malatya Valisi Ali Kaban, AK Parti MalatyaMilletvekili Mustafa Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da eşlik etti.

Bakmadan Geçme