Malkara'da Demokrasi ve Milli Birlik yürüyüşü

Malkara İlçe Kaymakamlığı tarafından organize edilen, Malkara Belediyesi, kamu kurumları, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşlarının da katıldığı Demokrasi ve Milli Birlik Günü yürüyüşü gerçekleştirildi.Demokrasi ve Milli Birlik Günü...

Malkara İlçe Kaymakamlığı tarafından organize edilen, Malkara Belediyesi, kamu kurumları, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşlarının da katıldığı Demokrasi ve Milli Birlik Günü yürüyüşü gerçekleştirildi.

Demokrasi ve Milli Birlik Günü yürüyüşüne, Malkara İlçe Kaymakamı Erkan Karahan, 95. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Erdem Murat Tatlı, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Aydın, siyasi partilerin ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Demokrasi ve Milli Birlik Günü yürüyüşü öncesinde Malkara Belediyesi tarafından vatandaşlara Türk bayrağı dağıtımı yapıldı.

Hükümet Meydanı Atatürk Anıtı önünde toplanılıp şanlı al yıldızlı Türk bayraklarıyla gerçekleştirilen milli birlik ve beraberlik yürüyüşü, 14 Kasım Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, otogar önü ve Atatürk Bulvarı güzergahından geçildikten sonra Atatürk Anıtı önünde son buldu.Yürüyüş sonrasında yapılan törende, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ahievren Mahallesinde görev yapan imam hatip tarafından Kuran-ı Kerim okunmasının ardından Kaymakamı Erkan Karahan, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Daha sonra vatandaşlar, burada demokrasi nöbeti tuttu.

Bakmadan Geçme