Masiad'dan Müsiad'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Malatya Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim GÜNGÖR VE Yönetim Kurulu Üyeleri, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneğini Malatya Şube Başkanı Muharrem POYRAZ'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Malatya Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim GÜNGÖR VE Yönetim Kurulu Üyeleri, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneğini Malatya Şube Başkanı Muharrem POYRAZ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
Gerçekleştirilen ziyarette devraldıkları görevi ekibi ile beraber en iyi şekilde yapacaklarını dile getiren MASİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim GÜNGÖR MASİAD’ın faaliyetleri hakkında bilgiler verdi ve” STK lara çok büyük görevler düşüyor, bu bir gönül işidir. Bir İlin kalkınmasında sorun ve sıkıntıların giderilmesinde STK lar birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek adım atmalıdır. Bu toplum bilinci ile hem ilimize hem de ülkemize ciddi katkıların sağlanacağına inanmaktayım. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek projeler üretmeli kentimize katkı sağlamalıyız. Ayrıca Malatya’nın kayısı gibi çok önemli gelir kaynağına sahip olması kentimiz için bir ayrıcalıktır. Kayısı Malatya ekonomisine büyük katkı sağlayan bir üründür. Kayısıyı şu an bulunduğu durumdan daha ayrıcalıklı bir hale getirmek için daha çok tanıtım ve destekle daha iyi noktalara taşımamız gerekmektedir. Malatya’nın can damarı olan kayısıda istenilen noktaya ulaşılırsa gerek kent ekonomisi, gerek sosyal gerekse kültürel olarak kente büyük katkı sağlanacaktır. Kayısıyı tek ürün ihracatı konumundan çıkarıp, sanayi ürünü haline getirerek değerini artırabiliriz. Bu ürünü gıda sanayinde, kozmetik sanayinde ve farklı bir çok sektörde kullanarak etkinliğini artırmamız gerekmektedir. Tüm bunları yaparken sanayide, teknolojide, eğitimde birçok alanda faaliyetlerimizi artırarak büyümeyi hedeflemeliyiz. Ancak bu şekilde gelişme sürecimizi ve kalkınma sürecimizi hızlandırabiliriz” dedi.  
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Şube Başkanı Muharrem Poyraz “ MÜSİAD olarak 26 Ocak ta devraldığımız bu görevi yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile en iyi şekilde yerine getirme gayreti içerisinde olacağız. MÜSİAD olarak her zaman kamu kurum ve kuruluşlar ile geçmişten bugüne kadar her zaman işbirliği içerisinde olmuştur. Bundan sonrada bu şekilde devam edecektir. Bizlerinde temel amacı her zaman ilimize ve ülkemize katkı sağlamak ve bu yönde projeler üretmektir. Şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme