Maski'den 7 Mahallede 3.950metrelik Kanalizasyon Hattı

(MASKİ) Genel Müdürlüğü muhtelif mahalleler kanalizasyon hattı yapım çalışmaları kapsamında 7mahallede 3bin 950 metrelik kanalizasyon hattı çalışması gerçekleştirdi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü muhtelif mahalleler kanalizasyon hattı yapım çalışmaları kapsamında 7mahallede 3bin 950 metrelik kanalizasyon hattı çalışması gerçekleştirdi.

“Kanalizasyon Şebeke Yenileme Çalışmalarımız Devam Ediyor”
Daha sağlıklı ve temiz bir çevre için çalıştıklarını ifade eden MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “Altyapıya dair her sorunu çözüme kavuşturmak ve hemşerilerimizin refahını sağlamak için çalışmalar yapıyoruz. İhtiyaç olan mahallelere öncelik vererek şehrin tamamında çalışmalar yapmaya gayret gösteriyoruz. Muhtelif mahallelerde kanalizasyon çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamdaOrduzuLeylekpınarı, Karabağlar Milli Sokak, Hatunsuyu Güneşli Sokak, Orduzu, Hanımınçiftliği, Ayazlar ve Mazıcıoğlu’ndakanalizasyon hattı çalışmalarını tamamladık. Buralarda toplamda 3. 950 metrelik kanalizasyon hattı inşa ettik. İnşallah muhtelif mahalleler kanalizasyon hattı çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecek. Hedefimiz kanalizasyon şebekesini yenileyerek gelecek nesillerimizin daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamasını sağlamak” diye konuştu.

Bakmadan Geçme