Mastöb Avrupa Yakası Şube Başkanı Damar, Başkan Gürkan'ı Ziyaret Etti

MASTÖB Avrupa Yakası Şube Başkanı Aziz Damar ve beraberindeki heyet, Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

MASTÖB Avrupa Yakası Şube Başkanı Aziz Damar ve beraberindeki heyet, Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Başkan Gürkan,  MASTÖB’ün İstanbul’da takdire şayan etkinlikler gerçekleştirdiğini söyledi. 

MASTÖB Avrupa Yakası Şube Başkanı Aziz Damar ve beraberindeki heyet, Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek, İstanbul’da düzenlenen Fahri Kayahan’ı anma programına verdiği destekten dolayı başkan Gürkan’a teşekkür etti. Burada konuşan MASTÖB Avrupa Yakası Şube Başkanı Aziz Damar, “İstanbul’da yapmış olduğumuz Fahri Kayahan’ı anma programında başkanımıza katkılarından dolayı bu plaketi verdik. Fahri Kayahan Malatya’mızın bir değeri. İlk kez İstanbul’da anıldı. Çok güzel bir program gerçekleştirildi. Selahattin Gürkan başkanımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Başkanımıza Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı sürecinde başarılar diliyoruz. Rabbim yar ve yardımcısı olsun” dedi. 

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ise, MASTÖB’ün yaptığı etkinliklerin önemine dikkat çekerek, “MASTÖB ve Malatya Federasyonlarının İstanbul’daki çalışmalarını yakinen takip ettiğimi belirtmek istiyorum. İstanbul’daki çalışmaları hakikaten takdire şayan çalışmalar. Hem Malatya’nın değerlerinin orada tanıtılması noktasında, hem Malatyalıların sanat, devlet ve siyaset adamlarının günü gelince anma toplantıları şeklinde yaptığı etkinliklerle anmaları taktire şayandır. Geçtiğimiz günlerde de Malatya’mızın medarı iftiharı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘tamburun üstadı’ dediği Fahri Kayahan’ı anma günü düzenlediler. Malatya’mızın değerli sanatçılarından Selahattin Alpay’ın hazır bulunduğu İstanbul’daki Malatyalı hemşehrilerimizin değerli katkıları ve katılımları ile gerçekleştirilen Fahri Kayahan’ı anma toplantısına bizim son dakika çıkan Malatya programı münasebetiyle katılamadık. Programa, Bakanımız Bülent Tüfenkci ile birlikte telefonla ancak katılabildik. İstanbul’da yaşayan Malatyalıların yaptığı bu çalışmalar nedeniyle kutluyor, tebrik ediyorum. Malatyalı orada bir gurup dinamiği içerisinde. Vatanına, milletine, devletine, bayrağına saygılı ve bulunduğu yere adaptasyon noktasında uyum gösteriyorlar. Bu arada da kendi değerlerinin yaşatılması ve tanıtılması noktasında, bu değerlerin gelecek nesillere aktarılması noktasında yoğun gayret gösteriyorlar” diye konuştu.  

Bakmadan Geçme