Meslek Edindirme Kursunun Açılışı Gerçekleşti

Meslek Edindirme Kursunun Açılışı Gerçekleşti

İşkur Malatya İl Müdürlüğü, Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü, Gençlik ve Eğitim Derneği tarafından desteklenen Şener Eroglu Academy Meslek edindirme kuaför kursu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Çolak, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yazıhan Kaymakamı Malatya Vali Yardımcısı Güher Sinem Büyüknalçacı, İşkur İl Müdür Vahap Toman, Avm Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Başdemir, Gençlik ve Eğitim Derneği Genel Başkanı Ahmet Bayduz ve yönetim kurulu üyelerinin katılımlarıyla gerçekleşti.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Şener Eroglu " sayın Vali Aydın Baruş'a, Vali yardımcısı Güher Sinem Büyüknalçacı' ya, Malatyapark yönetim kuruluna, Berber ve Kuaför Konfederasyonu Bayram Karataşa, Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş'a, Esnaf ve Sanatkarlar odaları birliği başkanı Şevket Keskin' e, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a teşekkürlerini sundu. Gençlik ve Eğitim Derneği Başkanı Ahmet Bayduz'un ile ortaklaşa açılmış olan 6 ay sürecek meslek edindirme kursu sonucunda sertifika alacak olan kursiyerlerin kurs bitiminde kendi kuaför salonlarını açabileceklerini söyledi. Kursun sonunda istihdam garantisi sağlanacağını ve birçok gencin meslek edinip işsizlik sorununun azalacağını dile getirdi.

Gençlik ve Eğitim Derneği Genel Başkanı Ahmet Bayduz ise "Gençlerin her daim yanında olduğunu bu gibi meslek edindirme kurslarıyla işsizlik sorunlarını en aza indirgeyip Malatya adına daha faydalı işler yapacaklarından bahsetti. Daha bir çok meslek edindirme kursu açacaklarından bahseden Bayduz daha bilinçli vatana ve millete faydalı gençler yetiştirmek adına elinden geleni yapacaklarını söyledi. Katılım sağlayan herkese ve Desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Malatya Valisi Aydın Baruş’a ve tüm kamu kuruluşları temsilcilerine teşekkür ederek sözlerini noktaladı.

Bakmadan Geçme