MEV'de Yeni Yönetim Belirlendi

Malatya Eğitim Vakfı burs hizmetlerinin haricinde iktisadi faaliyetleri olarak İstanbul Şişli de 60 yatak kapasiteli Kız Öğrenci Yurdu faaliyetini sürdürmektedir.

1985 Yılında Sekizinci Cumhurbaşkanı Sayın Turgut Özal 'ın Onursal Başkanlığında kurulan Malatya Eğitim Vakfı ülke genelinde ekonomik durumu iyi olmayan bugüne kadar 20 bin öğrenciye burs vererek eğitimlerini tamamlamalarını sağlamıştır.
İstanbul da ki Genel Merkezinde faaliyet gösteren Vakfın Ankara ve Malatya da Şubeleri bulunmaktadır.
Malatya Eğitim Vakfı burs hizmetlerinin haricinde iktisadi faaliyetleri olarak İstanbul Şişli de 60 yatak kapasiteli Kız Öğrenci Yurdu faaliyetini sürdürmektedir.
Yine bugüne kadar MEV Üyesi Hayırsever Malatyalı işadamlarımız tarafından İlimizde 33 yıl içerisinde 4 Anaokulu, 27 ilkokul, 11 Lise ve Öğrenci Yurdu, 14 Sağlık Kurumu, 11 Hayır Kurumu yaptırılarak hizmete sunulmuştur.
Malatya Eğitim Vakfı Malatya Şubesi Başkanlığını 15 yıl başarıyla sürdüren Sayın Necdet Narin in görevinden ayrılması ve yönetim kurulu üyelerinden bazı isimlerin görevlerinin değişmesi veya il dışında görev almaları nedeniyle yeni yönetim ve denetim kurulu oluşturulmuştur.
MEV Malatya Şubesi olarak oluşturulan yeni yönetim ve denetim kurulu şu isimlerden oluşmuştur.
MEV Malatya Şb.Başkanı Naim Kaysıcı
Bşk.Yrd.Arif Aslan
Yönetim Kurulu Üyeleri
Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Prof.Dr.Yaşar Bayındır, Ali İnan, Aytunç Narin, Behçet Aksoğan, Hüseyin Solmaz, Erkan Erol, Yunus Gök, Sevgi Eraslan, Öczan Duman, Umut Türk, 
Denetleme Kurulu
Hüseyin Algül, İbrahim Halil Kılıç
Yeni Yönetim Kurulu ile yapılan ilk toplantı da  Başkan Naim Kaysıcı hedeflerinin geçtiğimiz yıllarda ilimizde ki üniversite öğrencilerine verilen burs sayısını artırmak daha fazla öğrenciye burs sağlamak bunun içinde MEV Malatya Şubesi bünyesindeki MEV Kadın Kolları ve Genç MEV üyeleri ile birlikte sosyal ve iktisadi projeler üreterek hem Vakfın amaçlarını tanıtacak hem de öğrencilerimize burs olarak daha fazla imkanlar sağlayacağız dedi.

Bakmadan Geçme