MHP Malatya Hocalı Katliamı Resim Sergisi Açtı

MHP Malatya İl Kadın Kolları Başkanlığı Azerbaycan Dağlık Karabağ Hocalı soykırım ve vahşetin yıl dönümünde Resim Sergisi Açtı.

MHP Malatya İl Kadın Kolları Başkanlığı Azerbaycan Dağlık Karabağ Hocalı soykırım ve vahşetin yıl dönümünde Resim Sergisi Açtı.
Bugün burada bundan tam 28 yıl önce Azerbaycan’da Dağlık Karabağ’ın Hocalı Kasabasında Ermeni çetelerinin gerçekleştirmiş olduğu soykırım ve vahşetin yıl dönümünde vahşice katledilen soydaşlarımızı anmak amacıyla toplanmış bulunmaktayız. 
Türk milleti pek çok haksızlığa uğramış pek çok zulme maruz kalmıştır. Bunlardan en acı ve hüzün vericilerinden birisi 26 Şubat 1992'de Azerbaycan'ın yukarı Karabağ bölgesindeki Hocalı kasabasında yaşanmıştır.. Ermeni çeteleri Hocalı Kasabası'na barbarca saldırmışlardır. Resmi verilere göre 613 soydaşımız Hocalı ’da şehit edilmiştir. Katledilen soydaşlarımızın çoğu üst üste yığılıp ateşe verilmiştir. Hocalı açıkça bir soykırım olmasına rağmen bu katliamın sorumlusu olan ermeni çetelerinden dünya asla hesap sormamış, bu soykırım ve vahşet karşısında sessiz kalmışlardır. En aşağılık en vahşi cinayetler Hocalı ‘da yaşanmış ve şu güne kadar kanı yerde kalmıştır. Hocalının çığlığı insanlık vicdanında cevap ve karşılık bulamamıştır.
Sözde Ermeni soykırımıyla avunan, bunu Türkiye’ye karşı siyasi ve diplomatik tehdit aracına dönüştüren ülkelerin adaleta biraz olsun saygıları varsa, insan haklarına az da olsa bağlılıkları bulunuyorsa Hocalı’da akan kanın hesabını insanlık kasaplarından sormaları tarihi bir mecburiyettir.
Hocalı Türk’tür, Dağlık Karabağ Türk’tür, Azerbaycan Türk’tür, her türlü Saldırı teşebbüsü ihanettir, rezalettir, Türklüğün vicdanında yok hükmündedir.
Taşnak ve Hınçak terör örgütünün uzantıları, Türk milletine dinmeyen ve önü alınmayan düşmanlıklarını kan dökerek, masum insanları yok ederek göstermişlerdir.
Soydaşlarımızın ırzına, namusuna, şerefine, hayat ve varlık haklarına kast etmeye cüret eden Ermeni ahlaksızlığını aziz milletimiz lanetle ve nefretle hatırlayacaktır.
Hocalı katliamı kimsenin umrunda olmasa dahi Türk milletinin milli hafızasına kaydedilmiştir.
Buradan hepimiz Ermeniyiz diye sokaklarda bağıran akıl fukaralarına gür sesle diyoruz ki HEPİMİZ TÜRKÜZ VE HEPİMİZ AZERİYİZ. 
Hocalı’da Şehid olan kardeşlerimize Allahtan rahmet,geride kalanlara sabır ve metanet niyaz ediyorum.
Can Azerbaycanın derdi derdimizdir.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

Bülten

Bakmadan Geçme