MHP Malatya İl Başkanlığı'ndan Engelliler Gününde Yardım

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve Yönetimi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle ihtiyaç sahibi engelli bazı vatandaşlara yardımda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve Yönetimi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle ihtiyaç sahibi engelli bazı vatandaşlara yardımda bulundu. Yaptıkları yardıma ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Samanlı; “ Birlik ve beraberlikle aşamayacağımız hiçbir güçlük yok. Yeter ki bunu canı gönülden yapalım. Engelli kardeşlerimiz bizim kıymetlimizdir, onlar için ne kadar çalışsak azdır.” dedi. Başkan Samanlı’nın konuya ilişkin açıklamaları şöyle;

TÜM BUNLARI SEVEREK VE BENİMSEYEREK YAPIYORUZ
“ Milliyetçi Hareket Partisi’nin en temel prensiplerinden biri yardıma ihtiyacı olana el uzatmaktır. Biz bir parti yöneticileri olmanın ötesinde birer vatandaşız. Her vatandaş gibi insani değerlerimizi gözetmek ve mevcutmağduriyetleri gidermek noktasında yekvücut oluyoruz. Bugün yine günün önemine binaen bir araya geldik ve ihtiyaç sahibi bir kardeşimizin tekerlekli sandalyesine kavuşmasına vesile olduk, kardeşimizin gülümsemesi ile de duyduğumuz sevinç katmerlendi. 
Günün devamında Milliyetçi Hareket Partisi İl YönetimKuruluÜyelerimiz,ihtiyaç sahibi engelli evlatlarımıza bot, mont, kazak ve pantolon yardımı yaptılar. Başta Malatya halkı olmak üzere memleketin dört köşesinde kalplere dokunulabileceği ve gereken desteklerin yüce gönüllerce verilebileceği kanaatindeyiz. Her bir birey bir gün engelli adayı olduğunu bilerek yaşayıp ona göre hareket etse, Engelli kardeşlerimizin yaşadıkları sorunlara empatik çözümler sunabilse, memleketimizadınasağlam temelli girişimleri gerçekleştirmiş olacağız.
Engelleri aşmak bizlerin elinde.”

Bülten

Bakmadan Geçme