MHP Milletvekili Fendoğlu'ndan, MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye ziyaret

24 Haziran'da 27'nci dönem MHP Malatya milletvekili seçilen Mehmet Celal Fendoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.

MHP'li Fendoğlu'nun Genel Başkan Bahçeli'yi ziyaretine; MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı katıldı. İlk olarak konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 19 yıl aradan sonra gelen bu mazbatanın anlamının çok büyük olduğunu belirterek, "Malatya'ya başta şahsınıza, teşkilatınıza ve bizlere destek çıkan tüm Malatya halkına teşekkürlerimi ve selamlarımı iletin. Malatya'yla gurur duyuyorum" dedi. 
'MHP'NİN ŞAHLANIŞI, TÜRKİYE'NİN ŞAHLANIŞIDIR'
MHP milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu da, adaylık sürecinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye bulunmuş olduğu sözü yerine getirmekten mutlu olduğunu kaydederek, şunları söyledi:
"İnşallah bir sonraki seçimlerde bu başarıyı katlayarak devam ettireceğiz ve Malatya'yı Milliyetçi Hareket Partisi'yle, bozkurtların kalesi yapacağız. Ayrıca Malatya'da sorun, sıkıntı ve talepleri TBMM'de hiç çekinmeden dile getireceğim ve Malatya'nın has ve has vekili olacağım. Türkiye'nin bekası için elimden gelenin fazlasını yapmaya hazırım. MHP'nin şahlanışı, Türkiye'nin şahlanışıdır." 
'MALATYA HALKINA TEŞEKKÜRLERİNİ BİLDİRDİ'
Genel Başkan Bahçeli'ye Malatya'dan yıllardır çıkmayan milletvekilinin mazbatasını sunduklarını ifade eden MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar ise, "Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli teşkilatlara çalışmalarından dolayı çok teşekkür etti ve memnuniyetini bildirdi bizlere. Çalışmalarımızdan dolayı başarılar diledi. Teşkilata ve MALATYA HALKINA TEŞEKKÜRLERİNİ BİLDİRDİ. Bizde kendilerine önümüzdeki yerel seçimlerde belediye başkanlarıyla gelme sözü verdik. İnşallah Belediye Başkanlarımızla tekrar liderimizin huzuruna çıkacağız inşallah" şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme