MHP Teşkilatı'nın Hekimhan Çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Teşkilatı güne Hekimhan çıkarması ile başladı.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, MHP İl Başkanı Mesut Samanlı, MHP MYK Üyeleri Ömer Ekici ve Eyüp Gönültaş, İlçe Başkanları ve Malatya İl Yönetim Kurulu Üyeleri’nin Hekimhan ziyareti göz doldurdu. Hekimhan İlçe Başkanı ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra, İlçe sakinleri de Teşkilatı büyük bir coşkuyla karşıladı. Başkan Samanlı “ Bugün teşkilat olarak büyük ve haklı bir gurur yaşıyoruz; çünkü Hekimhan ilçemizin henüz girişinde başlayan ve tüm ziyaretimiz süresince içimize sirayet eden bir ilginin ve alakanın muhatabı olduk. Bu ilgiyi görüp birlik olmamak, çok daha güçlü olmamak elde değil. Aynı ilgiyi Kuluncak ilçemizde de görmek bizlere daha çok çalışma azmi veriyor. Dik duran ve parlayan gözlerle bizleri karşılayan her bir dava arkadaşımız, Milliyetçi Hareket’in güç ve ihtişamının müsebbibidir.” dedi. Başkan Samanlı’nın ziyaretlere ilişkin diğer açıklamaları şöyle;

MALATYAMIZIN GÜZEL İLÇESİ, CEVİZ DİYARI, HEKİMHAN’DAYIZ

“ MHP Malatya İl Teşkilatı olarak artık çok daha güçlü olduğumuzun altını her seferinde çiziyoruz. Bu gücü artık meydanlarda, hemşehrilerimizle paylaşıyor olmaktan gurur duyuyoruz. Tüm Teşkilat mensuplarımızın iştirak ettiği bu ziyaretlerde büyük ve coşkulu kalabalıklarla karşılaştık. Bu yüzden, bugün teşkilat olarak büyük ve haklı bir gurur yaşıyoruz; çünkü Hekimhan ilçemizin henüz girişinde başlayan ve tüm ziyaretimiz süresince içimize sirayet eden büyük bir ilginin ve alakanın muhatabı olduk. Bu ilgiyi görüp birlik olmamak, çok daha güçlü olmamak elde değil. Aynı ilgiyi Kuluncak ilçemizde de görmek ziyadesiyle mesut etti. Dava arkadaşlarımızın eski küskünlüklerini bırakıp yeniden aramızda döndüklerini görmek, bizlere daha çok çalışma azmi veriyor. Dik duran ve parlayan gözlerle bizleri karşılayan her bir dava arkadaşımız, Milliyetçi Hareket’in güç ve ihtişamının müsebbibidir.”

Hekimhan’daki coşkulu karşılamanın ardından ilçe merkezinde esnaf ziyaretleriyle meşgul olan MHP İl Teşkilatı, daha sonra Hekimhan İlçe Kaymakamı Muhammed Öztaş’ı ziyaret etti. Kaymakamın sıcak karşılamasının ardından, Hekimhan Devlet Hastanesine geçen İl Teşkilat mensupları; başta Hastane Başhekimi Sayın Hulusi Şahin olmak üzere tüm sağlık personelini ziyaret edip, yaptıkları çalışmalardan ötürü takdir ve teşekkürlerini ilettiler. Buradaki ziyaretlerini tamamladıktan sonra İlçe MHP binasında toplantı yapıp, istişarelerde bulunan Teşkilat büyükleri yönlerini Kuluncak İlçesine çevirdiler. 

Bakmadan Geçme