MHP'den Esnaflara İstiklal Marşlı Türk Bayrağı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl yönetimi İstiklal Marşının kabulünün 99' inci yıl dönümü nedeniyle vatandaşlara ve Esnaflara İstiklal Marşı, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi ve Türk Bayrağı dağıttı.

Kışla Caddesi, Emekliler meydanı Fuzuli Caddesi ve Kanal boyundaki Esnaflar ziyaret eden MHP İl Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Bayram Işık ve partililer katıldı.
Vatandaşlar i se MHP’ il yönetimine teşekkür etti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ ve yönetimi her zaman Devletin, Milletin ve her zaman Bayrağının yanında olduğunu ifade eden Esnaflar (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı’ ve il yönetimi her zaman vatandaşlarımızın yanında olmuştur. Dedi.
“Mehmet Akif Ersoy İstiklal Marşını Kalemiyle değil Kalbiyle yazdı”

Esnaf ziyaretinde konuşan “Başkan Samanlı, İstiklal Marşının kabulünün 99’ inci yıl dönümü nedeniyle MHP Yeşilyurt İlçe Başkanımız, Battalgazi İlçe Başkanımız Ülkü Ocakları İl Başkanımız ve Parti üyelerimizle beraber, Esnaflarımız ve vatandaşlarımıza İstiklal Marşımızın yazılı olduğu, kargıt dağıtıyoruz. Burada bir hassasiyet uyandırmak adına bunu yapıyoruz, Mehmet Akif Ersoy Bundan 99 yıl önce kalemiyle değil kalbiyle yazdı. Kalbini ortaya koyarak yazdı. İstiklal marşımızı iyi anlamamız lazım. Bizden sonraki nesillerimize daha iyi anlatmamız lazım hangi ruhla duygularla yazdığını anlatmamız gerekiyor, Hepimizin bilmesi lazım. Bu gün Esnaflarımız ziyaret ederek istiklal Marşının yazılı olduğu kâğıtları veriyoruz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya İl Teşkilatı olarak her zaman sahalarda olacağız, inşallah kimseye bir daha istiklal marşı yazmayı nasip etmesin, o durumlara bizleri bir daha düşürmesin ifadelerini kullandı.
“MHP Malatya İl teşkilatı olarak Her zaman Vatandaşlarımızın yanında olacağız”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı Esnaflarımızla her zaman bir araya gelmeye çalışıyoruz, elimizden geldiği kadarıyla sorunlarına çözüm buluyoruz. MHP Malatya İl teşkilatımız ve yönetim olarak ziyaret edeceğiz yerler yakın olduğu için araç kullanmıyoruz, Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz bir araya gelmeye çalışıyoruz, MHP Malatya Milletvekilimiz Mehmet Celal Fendoğlu bilgi veriyoruz Türkiye Büyük Millet Meclis (TBMMM) gündeme getiriyor, Esnaf ve vatandaşlarımız ziyaret ediyoruz onlarda bize siyasetçileri görme alışkanlıklarının olmadıklarını söylüyorlar, bizlerde buna üzülüyoruz ama Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya İl yönetimi olarak, bizler sahadayız ve sahada olamaya devam edeceğiz. Malatyalı hem şehirlerimizin yanında olduğumuz basın mensuplarımızda sık sık görecekler şeklinde konuştu.

Bülten

Bakmadan Geçme