MHP'nin 15 Temmuz programı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP'in Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen '15 Temmuz'un 1.Yılına Özel Anma Programını'nın bazı aşamalarına katılacağını açıkladı. Yalçın, etkinlik kapsamında MHP lideri Devlet Bahçeli'nin de konuşma yapacağını bildirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP’in Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen "15 Temmuz’un 1.Yılına Özel Anma Programını"nın bazı aşamalarına katılacağını açıkladı. Yalçın, etkinlik kapsamında MHP lideri Devlet Bahçeli’nin de konuşma yapacağını bildirdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada partisinin, Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen 15 Temmuz’u anma etkinliklerinin bazı aşamalarına katılacağını ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de etkilik kapsamında konuşma yapacağını duyurdu.

Yalçın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:"Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen "15 Temmuz’un Birinci Yılına Özel Anma Programı"na MHP bazı aşamalarda katılacaktır. MHP öncelikli olarak yarın saat 13.00’te yapılacak olan meclis özel oturumuna katılacaktır. Bu oturumda Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli bir konuşma yapacaktır. Yine 16.07.2017 günü gece saat 02.32’de TBMM önünde yapılacak olan etkinliğe MHP Genel Başkanı ve milletvekillerimiz katılacaklardır."

Bakmadan Geçme