Muhammed Yalçınkaya, İlçeme Hizmet Etmek İçin Her Göreve Hazırım

AK Parti Malatya Yeşilyurt İlçe BaşkanıAv. Muhammed Yalçınkaya ve yönetim kurulu üyeleri Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret ettiler.

AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Muhammed Yalçınkaya, Malatya içinde barındırdığı tüm zenginlikle bizlerin başının tacıdır. Her bir Malatya’lı bizler için çok önemli ve değerlidir. Bunun için Sivil Toplum Kuruluşları tüm toplumu temsil eder.  Toplumla vatandaşla ve devletle köprü konumundaki Sivil Toplum Örgütleri bizler için ve kamuoyu için çok önemlidir.  Bu sebepten dolayı ben ve yönetimim toplumun sesi olan STK’ları yerinde ziyaret edip hep birlikte Malatya ve yaşadığımız yer için hizmet etmek için mücadele veriyoruz.  Yalçınkaya, Bizler AK Parti Yeşilyurt İlçesi olarak STK’larımıza önem veriyor ve ziyaretlerimize bundan sonrada ara vermeden devam edeceğiz dedi. 

Başkan Yalçınkaya,  ben AK Parti kurulduğu günden bugüne kadar Partimin her kademesinde görev aldım. Gençlik kollarında başladığım AK Parti serüvenim halen AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığı ile devam etmektedir.   AK Parti saflarında hiçbir zaman görevden kaçmadım ve bundan sonrada Partime hizmet etmeye devam edeceğim dedi.

 AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Muhammed Yalçınkaya,  kendisine sorulan Yeşilyurt İlçe Belediye Başkan Aday A dayı olacak mısınız sorusu üzerine de, Malatya ve Yeşilyurt kamuoyunda şahsıma büyük bir teveccüh var. Ama şu an İlçe Başkanlık görevim devam etmektedir.  Mevcut Başkanlar istifa etmiyor adaylık için..   Eğer İl ve Parti Genel merkezimiz uygun görürse AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı görevine talibim diyerek 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinin Memleketimize ve Ülkemize Barış ve Huzur getirmesini diliyor bizleri misafir ettiğiniz için Anadolu Basın Birliği Başkan ve Yönetimine teşekkür ediyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, AK Parti Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Muhammed Yalçınkaya ve yönetim kurlu bu gün derneğimizi ziyaret etmişlerdir ve bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Başkanıma ve yönetimine çok teşekkür ediyorum dedi.31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinin Ülkemize ve Malatya’mıza hayırlı olmasını temenni ediyor ,  Seçimlerde aday olacak tüm Belediye Başkanlarına da başarılar diliyorum dedi..

Bakmadan Geçme