Muhtar Adayı Özbek BİMYAD'ı Ziyaret Etti

Çilesiz Mahallesi Muhtar Adayı Özlem Özbek, Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneğini Ziyaret Etti.

BEN DEĞİL BİZ OLACAĞIZ 
Çilesiz Mahallesi Muhtar adayı Özlem Özbek, Çilesiz mahallesi için çok önemli projelerinin olduğunu dile getirdi. Özbek, Allah nasip ederse muhtar seçildiğimde Çilesiz mahallemizde eksik gördüğümüz hizmetleri bir an önce hizmete sunulması için çaba göstereceğiz.
Muhtar adayı Özbek, bir bayan olarak mahallemize hizmet etmek için yola çıktım. İnşallah hep birlikte genç yaşlı kadın erkek demeden istişare ederek hep birlikte hizmet edeceğiz. ''Ben Değil Biz Olacağız'' Mantığıyla hareket edeceğiz. Bizler muhtar olarak mahalle sakinlerimizin ayağına gideceğiz ve ne sorunları varsa yerinde tespit edeceğiz, gereken destekleri vererek hizmetlerimize devam edeceğiz.
Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan, Ziyaretlerinden duyduğu memnuiyetlerini dile getirdi. BİMYAD Genel Başkanı Apohan Bayanların Muhtar adayı olması tabi ki çok önemlidir. 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler Ülkemize ve Malatya’mıza hayırlı olur. Bu gün derneğimizi ziyaret eden Çilesiz Mahalle muhtar adayı Özlem Özbek'e seçim çalışmalarında başarılar diliyorum. Dedi

Bakmadan Geçme