Muratpaşa tur için İzmir'de

Muratpaşa Belediyespor, Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası 1. tur maçları için İzmir'de sahaya çıkıyor.Yeni sezona Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluk parolasıyla giren Muratpaşa, Cumartesi sahaya çıkıyor. Hentbol Kadınlar Türkiye...

Muratpaşa Belediyespor, Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası 1. tur maçları için İzmir’de sahaya çıkıyor.

Yeni sezona Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda şampiyonluk parolasıyla giren Muratpaşa, Cumartesi sahaya çıkıyor. Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası 1. tur grup eleme maçları için İzmir Serdar Yereli Spor Salonu’nda, sırasıyla, Polatlı Belediyespor ve Kemalpaşa Ata Gençlik Spor ile karşılaşacak olan Muratpaşa, tur biletiyle Antalya’ya dönmeyi hedefliyor.

Muratpaşa Belediyespor antrenörü Birol Ünsal, takım olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi. Ünsal, “Geçen yıl bir ucundan yakaladığımız Türkiye Kupası’nı finalde şanssız bir şekilde kaybettik. Bu sezon telafi edeceğiz” dedi. Amaçlarının turu alıp Antalya’ya dönmek olduğunu belirten Ünsal, “Grup maçları aynı zamanda 16 Eylül’de deplasmanda Üsküdar Belediyesi’yle açacağımız Süper Lig öncesi de kendimizi görmemiz, tartmamız için iyi bir fırsat olacak” diye konuştu.

Bakmadan Geçme