Muş'ta sokakta kitap okuma etkinliği

Muş'ta AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, farkındalık oluşturmak amacıyla Lale Vadisi Parkı'nda kitap okuma etkinliği düzenledi. 

Vatandaşları kitap okumaya teşvik etmeyi amaçlayan AK Partili gençlerin düzenlediği etkinliğe ilgi gösteren vatandaşlar, güneşli havada kitap okumanın keyfini yaşadı.

Etkinliğe destek veren Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, gençlik kolları üyelerince düzenlenen etkinliğin, gençlerin özellikle sosyal medya bağımlılığından uzaklaştırılarak, kitap okuma alışkanlığının kazandırılması açısından önemli olduğunu söyledi. 

Asya, kitap okumanın bir ayrıcalık olduğunu belirterek, bu ortamı hazırlayan gençlere teşekkür etti.

Her yaşta insanın kitap okuması gerektiğini vurgulayan AK Parti İl Başkanı Rahmetullah Yaktı ise, "Birlikte kendimizi kütüphane ortamında hissettiğimiz parkta kitap okumanın yaşattığı duyguyu paylaşıyoruz. Çok güzel bir duygu ve inşallah bu etkinlik gençlerimize, çocuklarımıza örnek teşkil eder. Çünkü günümüz teknolojisi o kadar gelişti ki her yerde telefon bağımlılığı kazanılmış." diye konuştu. 

 

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Erdem Mirze de etkinliği sokak ve caddelere taşıyacaklarını belirterek, bundan sonra her ay düzenli olarak sokakta kitap okuma etkinliği  planladıklarını belirtti.

Bugün ilkini düzenledikleri etkinliğe destek veren vatandaşlara teşekkür eden Mirze, her yaş grubundan insanların parkta kitap okuduğunu anımsattı. 

Bakmadan Geçme