MÜSİAD Dost Meclisi Konuğu Sadıkoğlu oldu.

Dost Meclisi toplantısının Aralık ayı konuğu Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu oldu.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) tarafından her ay düzenlenen ‘Dost Meclisi’ toplantısının Aralık ayı konuğu Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu oldu.
‘Dost Meclisi’ toplantısına Sadıkoğlu’nun yanı sıra TSO Meclis Başkanı Hasan Özkan ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
Davetten duyduğu memnuniyeti dile getiren SadıkoğluSadıkoğlu,” Dost meclisinde hem ticari olarak geldiğimiz günde bu güne kadar neler taptığımızı hem de bunda sonraki süreçte MÜSİAD üyelerinin önerileri ile daha iyi ne yapabileceğimizi istişare edeceğiz” dedi.
MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kalan ise katılımlarından dolayı Başkan Sadıkoğlu’na teşekkür ederek, ”Biz ilimizin ekonomisi, ülkemizin ekonomisini dünya ile etkileşim içerisinde olan ülke ve ülkelerin ekonomisi ile bir şekilde buluşuyoruz. Başkanımızda malumunuz yeni süreç ile beraber aramızda MÜSİAD’ da kendisini ilk defa görüyoruz bundan dolayı da kendisine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 
Programın sonunda Sadıkoğlu’na MÜSİAD’IN armağanı olarak İstiklal Marşı’nın yazılı olduğu bir tablo hediye edildi.

Bakmadan Geçme