Nata Vega Outlet AVM'de bayram eğlenceleri başlıyor

Nata Vega Outlet AVM, Kurban Bayramı süresince de zengin eğlence olanakları ile günün her saati alışveriş merkezi ziyaretçilerine bayramın keyfini coşkuyla yaşatacak.Alışveriş merkezi ziyaretçileri yapılan birbirinden farklı etkinlikler...

Nata Vega Outlet AVM, Kurban Bayramı süresince de zengin eğlence olanakları ile günün her saati alışveriş merkezi ziyaretçilerine bayramın keyfini coşkuyla yaşatacak.

Alışveriş merkezi ziyaretçileri yapılan birbirinden farklı etkinlikler ile rüya gibi bir bayram geçirecekler. Arefe Günü ‘’Evde Tek Kalınca’’ isimli çocuk oyunu, bayramın 1. günü Maskot Şov, animasyon ve yarışmalar, bayramın 2. günü Gökhan Şanlı ile İllüzyon Gösterisi ve Bubble Şov düzenlenirken, bayramın 3. günü Ateş Adam ateş gösterisi ve kukla şov ile büyüleyecek. Bayramın 4. günü ise Muppet Şov ile çocuklar eğlenirken Balon Şov ile balonlarla birbirinden farlı karakterler yapmayı öğrenecekler. Alışveriş merkezi ziyaretçileri bu bayramda eğlencenin tadına varıp doyasıya eğlenme fırsatı bulacaklar.

Bayram boyunca alışveriş merkezi ziyaretçileri; gokart ve 5 bin metrekare kapalı eğlence alanı içinde kurulu dev roller coaster ile doyasıya eğlenirken, Avrupa’nın 3. en uzun tünel akvaryumu olan Aqua Vega’da 12 bin deniz canlısı ile birlikte adrenalin dolu bir dünyanın kapılarını aralayacaklar. 14 Sinema salonu ile Ankara’nın en büyük sinema komplekslerinden birine sahip olan Nata Vega Outlet bayram süresince vizyona yeni giren filmlerle sinema severlerin hizmetinde olacak.

Bakmadan Geçme