Nokta Eğitim Akademi Kurs Merkezi'nden Ücretsiz Kpss Genel Tekrar Dersleri

Şehit Ömer Halisdemir Kongre Salonunda 26 – 30 Haziran tarihleri arasında KPSS ye girecek tüm Malatyalılara açık KPSS Genel tekrar dersleri yapılmaya devam ediyor.

Nokta Eğitim Akademi KPSS Kurs merkezi tarafından her şartta eğitim sloganıyla ücretsiz olarak, Malatya’nın en iyi hocaları ile KPSS Genel Kültür- Genel Yetenek+Eğitim Bilimleri Dersleri öğrencilere anlatılıyor.
Yoğun katılımın olduğu eğitim programında konuşan Nokta Eğitim Akademi KPSS kurs merkezi yöneticisi Osman Karakuş " Amacımız kursa gidemeyen öğretmen ve memur adaylarımızı konudan haberdar etmek, sınavdaki başarılarına katkıda bulunmaktır.
Tüm memurluk sınavları ile ilgili olarak, Rehberlik hizmetimiz yıl boyunca devam etmektir.
Nokta Eğitim Akademi KPSS Kurs Merkezi olarak; Memurluk, KPSS-A, GYK-Eğitim, Temel Matematik, Genel İngilizce, YDS-YÖKDİL ve Öğretmenlik alan bilgisi Testlerine (ÖABT) yönelik, Kamuda yapılan tüm sınavlara yönelik Kurs hizmetimiz devam etmektedir.
Sloganlarımız; -- En iyiler bir arada, --Eğitimin yeni yüz, --Bizde varız,--Başarı Tesadüf Değildir…  Yeter ki siz söyleyin, --Biz yapalım Birlikte Başaralım.
KPSS Genel tekrar derslerine katılan tüm memur ve öğretmen adaylarına başarılar dileriz.

Bakmadan Geçme