O gecenin kahramanları İHA'nın 15 Temmuz sergisini gezdi

Türkiye ve demokrasi tarihine kara bir gün olarak geçen 15 Temmuz'un yaralarını sarmaya devam ederken, o gün darbecilere dur diyebilmek için göğüslerini siper eden ve hainlere karşı kahramanca mücadele eden polisler, İhlas Haber Ajansı tarafından...

Türkiye ve demokrasi tarihine kara bir gün olarak geçen 15 Temmuz’un yaralarını sarmaya devam ederken, o gün darbecilere dur diyebilmek için göğüslerini siper eden ve hainlere karşı kahramanca mücadele eden polisler, İhlas Haber Ajansı tarafından hazırlanan "Oradaydık. Unutmadık, Unutturmadık" konulu 15 Temmuz Fotoğrafı Sergisi’ni gezdi.

15 Temmuz hain darbe girişiminin hafızalardan silinmemesi için Türk milletinin destansı direnişini konu alan ve İhlas Haber Ajansı tarafından çekilen fotoğrafların yer aldığı sergi, Konak Meydanı’da sergileniyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sergiyi, o gecenin kahramanlarından polisler de ziyaret etti.

Sergiyi gezen İzmir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, o geceye dair yaşadıklarını hatırlatan kareleri tek tek inceledi.

Bakmadan Geçme