Odunpazarı Blediyesi'nden 964 kişiye psikolojik destek

Odunpazarı Belediyesi'nin ücretsiz verdiği psikolojik danışmanlık hizmetinden bu zamana kadar 964 kişi yararlandı.Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 10 Ağustos 2015 tarihinde başlayan 'Ücretsiz Psikolojik...

Odunpazarı Belediyesi’nin ücretsiz verdiği psikolojik danışmanlık hizmetinden bu zamana kadar 964 kişi yararlandı.

Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 10 Ağustos 2015 tarihinde başlayan ‘Ücretsiz Psikolojik Danışmanlık’ hizmetlerinden Odunpazarı ilçe sınırlarında yaşayan herkes yararlanabiliyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne kayıtlı Uzman Psikolog Fatma Ünlü tarafından, “Çocuk danışmanlığı, ergen danışmanlığı, yetişkin danışmanlığı, grup terapisi, aile terapisi, sınav kaygısı, stresle başa çıkma, uyum sorunları, kişilik testleri” gibi danışmanlık hizmetleri veriliyor.

Soruna dönük eğitim

Emek Mahallesi’nde bulunan Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü binasında verilen danışmanlık hizmetinden bu zamana kadar 964 kişi yararlandı. Danışmanlık hizmeti alan çocuklarda; konuşma sorunu, sınav kaygısı ve davranış sorunu belirlendiğini ifade eden yetkililer, Bilişsel Davranışçı Terapi, Davranışçı Terapi ve Psikoeğitim çalışmaları yapıldığını belirtti.

Kadınların sorunu çözülüyor

Danışmanlık hizmeti alan kadınlarda ise; İlişki sorunları, geçim sorunları, travma, doğru ebeveynlik, öfke sorunları gibi problemlerle başvuru yapıldığını belirten yetkililer, çözüm sürecinde Bilişsel Davranışçı Terapi ve Psikoeğitim çalışmaları yapıldığını ifade etti.

Herkes başvurabilir Yetkililer ayrıca ‘Ücretsiz Psikolojik Danışmanlık’ hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların Emek Mahallesi’nde bulunan Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü binasına gelerek Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü personeli aracılığıyla randevu alınabileceğini belirtti.

Bakmadan Geçme