Orhan Ben Değil Biz Olmayı Hedefliyorum

Malatya Attarlar Esnaf Odası Başkanlığına Aday Olan Hasan Basri Orhan' Destek Esnaflarımızdan Hizmet Bizden' Diyerek 6 Şubat Pazar Günü Yapılacak 2022 Olağan Kongrede Yeni Bir Hizmet Sayfası Açacaklarını Belirterek Kazanan Esnaflarımız Olacak Dedi.

Malatya Attarlar Esnaf Odası Başkanlığına Aday Olan Hasan Basri Orhan” Destek Esnaflarımızdan Hizmet Bizden” Diyerek 6 Şubat Pazar Günü Yapılacak 2022 Olağan Kongrede Yeni Bir Hizmet Sayfası Açacaklarını Belirterek Kazanan Esnaflarımız Olacak Dedi.

Sektörün Sorunlarını Çok İyi Bildiğini Ve Çözümünün De İstişarelerle Çözüleceğini Belirten Malatya Attarlar Esnaf Odası Başkan Adayı Hasan Basri Orhan” Ben Değil Biz Anlayışıyla Çıktığımız Hizmet Yolunda Sektörün İçerisinden Bir Esnaf Olarak Sorunlarımızı Ve Sıkıntılarımızı En İyi Bilenlerdenim.

Yeni Dönemde Esnaflarımızla Birlikte İstişare Ederek Hareket Edeceğiz. Kapımızı Çalan Hiç Bir Esnafımızı Boş Çevirmeyeceğiz. Tüm Kurum Ve Kuruluşlarda Gücümüzün Yettiğince Sizlere Destek Olmaya Gayret Göstereceğiz. Destek Sizden Hizmet Bizden. Yapılacak Seçimlerde Esnaflarımızı Bizlerle Birlikte Seçim Günü Destek Vermeye Ve Odaya Sahip Çıkmalarını Bekliyoruz” Dedi.

Bülten

Bakmadan Geçme