Özgüvenli Kendisi İle Başarılı Çocuklar Yetiştirmek Önceliğimizdir

Karamel Kreş'in Farkı Özgüvenli Kendisi İle Başarılı Çocuklar Yetiştirmek Önceliğimizdir

Malatya’nın önemli Kreşlerinden Karamel Kreş kapılarını www.malatyasurmanset gazetesine açtı. Sizler için gittiğimiz Karamel Kreş’te geleceğin çocuklarının özgüvenli, kendisi ile başarılı çocuklarını deneyimli kadrosuyla yetiştiren Karamel Kreşi sizler için ziyaret ettik.
Diğer Kreşlerden ayıran en büyük farkları siz değerli halkımız için inceledik ve öğrendik. Sınıfının ötesinde verdikleri hizmet ile göz dolduran Karamel Kreş’in en büyük özelliği ise Malatya’nın en modern kreşi olması.

Karamel Kreş’in Kuruluş amacı nedir? Hedefleriniz Nelerdir?

Kuruluş amacımız çalışan annelerin vazgeçilmez olması. Hedeflerimizde en büyük hedefimiz özgüvenli kendisi ile başarılı çocuklar yetiştirmek. Çocuk merkezli olup çocuğun çocukluğunu elinden almadan akademik anlamda her alanda çocukları Hayat hazırlamak temel hedeflerimizdir.

Karamel Kreş’in Sunduğu Hizmetler ve Diğer Kreşlerden Ayıran Farklı Özellikleri Nelerdir?

Bizi diğer kurumlardan ayıran en büyük özelliğimiz fiziki şartlarımız, Malatya'nın en modern kreşi  olmak binamızın Tamamen okul konseptinde olup çocuklar için her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş olmamız. Tıpkı sloganlarımızda da olduğu gibi çikolata tadındayız.

Karamel Kreş Personellerini Seçerken Hangi Kıstasları Uyguluyor?

Personel seçiminde işini severek yapan merhametli çalışan çocuk hisleri taşıyan alanında uzman insanları seçiyoruz. Tek amacı çocuk olan insanları istiyoruz.

Kampanyalı Kayıt Dönemleriniz Hangi Tarihlerdir? Erken Kayıt Avantajlarınız Nelerdir?

kampanyalı kayıt dönemlerimiz Mart ve Haziran aylarındadır.
*Erken kayıt avantajlarımız
*Peşin ve toplu kayıtlarda %20
*Kurum kayıtlarında
*TSK mensuplarına %20
*Emniyet mensuplarına %20 indirimlerimiz oluyor.
*10 ay ödeme sizden 1 ay bizden.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme