Parkmetre Borcu Olanlara Mu-Ay Şirketinden Uyarı

MU-AY Genel Müdürü Resul Özbey yaptığı açıklamada Parkmetre Borcu Olanlara Mu-Ay Şirketinden Uyarı

Malatya'da cadde ve sokaklarda Parkmetre işini üstlenen MU-AY şirket Genel Müdürü Resul Özbey yaptığı açıklamada araç alıp satarken vatandaşların yarın bir hacizle karşılaşmamaları ve sıkıntıya düşmemeleri için araç sahiplerinin mutlaka borç sorgulamalarını yaptırmaları gerektiği uyarısında bulundu.
Malatya'da kentin cadde ve sokaklarında araç trafiğini rahatlatmak ve sürdürülebilir araç trafiği için Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlenen cadde ve sokaklarda uygulamaya konulan Parkmetre ihalesini alarak deneyimli personelleriyle Malatyalı araç sürücülerine hizmet veren MU-AY Parkmetre Genel Müdürü Resul Özbey borcu olan araçlar için önemli açıklamalarda bulundu.
Genel Müdür Resul Özbey " Araç alım ve satımı yapacak vatandaşların yarın herhangi bir sorunla karşılaşmamaları için mutlaka şirketimize gelerek veya sahada bulunan personelimize müracaat ederek borçlarını mutlaka sorgulatmalılar.
Plakaya çıkan borç icraya verildiğinde istenmeyen mağduriyetlerden dolayı araç şahipleri sıkıntıya düşebilirler. Özellikle araçlarını satacaklar borçlarını kapatmalı, satacaklar ise mutlaka borcu olup olmadığını sorgulatmalılar. "
 

Bakmadan Geçme