Parlak, ''Sadece Yeşilyurt Belediyesi'ndeki israfı bitirirsek''

İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Cem Parlak seçim çalışmaları çerçevesinde Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Ramazan Özcan'ı ziyaret etti.

Bizleri ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim diyen MTB Başkanı Ramazan Özcan, “Bulunduğumuz alanların sıkıntıları yerel yönetimlere paylaşıyoruz. Çözüme götürmeye çalışıyoruz. İnşallah görev toplum tarafından size tevdi edilirse bizim de beklentilerimiz var. Yerelde kalkınma çok önemli, Yeşilyurt bölgesi gerçekten ciddi anlamda gelişime açık bir bölge. Bölgedeki kentsel yaşam alanlarını biraz daha cazip hale getirmek gerekir. Bölgedeki imar yapılanmaları ile iyi bir revizyon gerekiyor. Bölgedeki sosyal donatılar çok önemli. Yeşili korumak çok önemli” dedi.
Yeşilin kalmadığı bir Yeşilyurt görüyoruz maalesef. İnşallah göreve gelirsek ilk önce yeşil ile ilgili çalışacağız, diyen Cem Parlak, “ Bu söylediklerinize tamamıyla katılıyorum. Yeşilyurtlu ve vergisini ödeyen bir vatandaş olarak söylüyorum ki, sıkıntıların farkında olarak bu yola çıktım. Tarım arazilerinin betona döndüğü bir Yeşilyurt var. Göreve gelirsek en azından halen tarım arazisi olan yerleri koruyacağız. Çoğu köylerimizde tarımsal sulama sorununa şahit olduk. Yılda sadece bir veya iki kez bahçesini sulayan Yeşilyurtlular var. Burada belediyeleri ilgilendirmez diye bir düşünce var ama aslında yanlış bir düşünce. Keza kayısımız yerlerde neredeyse Iğdır’a kaptırmak üzereyiz yanlış politikalardan dolayı. Kayısının reklamını düşünen bir belediye başkanı var mı?” dedi.
Şire pazarımız ve buğday pazarımız fiziki olarak çok yetersiz, diyen Ramazan Özcan “Bizim acilen hem şire pazarına hem de yeni bir buğday pazarına ihtiyacımız var. Belediye Başkanlarına ilettik. Yeni yerler ile ilgili tekliflerimiz oldu. Seçimlerin bitmesini bekliyoruz. Seçimler bittikten sonra elimizden geldiğince mücadeleye devam edeceğiz” dedi.
Yeşilyurt’a bağlı 82 mahalle muhtarlarıyla görüştüğünü belirten Cem Parlak“Sürekli sahadayız. Projelerimizi yakında paylaşacağız. Yeşilyurt ile ilgili ciddi çalışmalarımız var. En basiti Yeşilyurt Belediyesi’ndeki israfı bitirirsek yine Yeşilyurt’a faydalı olacağını düşünüyoruz.” dedi.
İşiniz hem kolay hem de çok zor diyen MTB Başkanı Ramazan Özcan “İnsan yönetmeye talip oluyorsunuz. Yolunuz açık olsun. Başarılar diliyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme