Perran Kutman ve Şener Şen Malatya'da!

8. Malatya Uluslararası Film Festivali tarafından her yıl sinemaya emek vermiş usta isimlere takdim edilen Onur Ödülleri'nin bu yılki sahiplerinden Perran Kutman, ve Şener Şen Malatya'ya geldi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Malatya Valiliği’nin katkılarıyla 9-15 Kasım 2018 tarihinde düzenlenen 8. Malatya Uluslararası Film Festivali tarafından her yıl sinemaya emek vermiş usta isimlere takdim edilen Onur Ödülleri’nin bu yılki sahiplerinden Perran Kutman, ve Şener Şen Malatya’ya geldi.

Rol aldığıpek çok televizyon yapımı vesinema filmiyle hafızalara kazınan usta oyuncu Perran Kutman, 8. Malatya Uluslararası Film Festivali’nin davetlisi olarak Malatya’ya geldi. Kutman, 9 Kasım akşamı (bu akşam) gerçekleştirilecek açılış töreninde Onur Ödülü alacak.
Perran Kutman’a ödülünü, özellikle ‘Yol’ filmi başta olmak üzere birçok önemli film ve televizyon dizisindeki unutulmaz rolleriyle hafızalara kazınan bir başka başarılı oyuncu Şerif Sezer takdim edecek.

ŞENER ŞEN MALATYA'DA

43 yıllık sinema kariyeri boyunca 35’den fazla filmde rol alan, tiyatro, sinema ve televizyon dünyasının en deneyimli oyuncularından Şener Şen, 8. Malatya Uluslararası Film Festivali’nin davetlisi olarak Malatya’ya geldi. Usta oyuncuya 9 Kasım akşamı (bugün) düzenlenecek açılış töreninde festivalin Onur Ödülü verilecek.

Şener Şen, ödülünü ünlü komedyen ve sinemacı Cem Yılmaz’ın elinden alacak.
 

Bakmadan Geçme