Polis memuru evinde beylik tabancasıyla intihara teşebbüs etti

Antalya'da polis memuru beylik tabancasıyla intihara teşebbüs etti. Hastaneye kaldırılan polis memurunun hayati tehlikesi sürüyor.Olay, saat 11.30 sıralarında Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı Ulus Mahallesi Mithat Paşa Caddesi üzerinde...

Antalya’da polis memuru beylik tabancasıyla intihara teşebbüs etti. Hastaneye kaldırılan polis memurunun hayati tehlikesi sürüyor.

Olay, saat 11.30 sıralarında Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Ulus Mahallesi Mithat Paşa Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın 4’üncü katında meydana geldi. İddiaya göre Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubede görevli polis memuru A.Ö. (40), eşi, 3 ve 5 yaşındaki çocukları ile birlikte kahvaltı yaptıktan sonra kızına mama almak üzere karşı caddede bulunan markete gitti. Eve gelen A.Ö., bir süre sonra beylik tabancasını şakağına dayayarak bir el ateş etti. Silah sesini duyan A.Ö.’nün eşi hemen binanın altında bulunan esnaftan yardım istedi. A.Ö.’ye 112 sağlık ekipleri gelinceye kadar ilk müdahaleyi esnaf ve komşuları yaptı. Polis memuru, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından ağır yaralı olarak Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Öte yandan durumdan haberdar olan polis memurunun arkadaşları da kan vermek için Akdeniz Üniversitesi Acil Servisine geldi. Antalya İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya da hastaneye gelerek A.Ö.’nün sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı.

Bakmadan Geçme