Pütürge Gündeğer'de İçmesuyu Çalışmaları Devam Ediyor

MASKİ Genel Müdürlüğü,Pütürge İlçesi Gündeğer Mahallesi'nde 2 bin 350 metre uzunluğundaki içmesuyu hattı inşasına devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü,Pütürge İlçesi Gündeğer Mahallesi’nde 2 bin 350 metre uzunluğundaki içmesuyu hattı inşasına devam ediyor. MASKİ ayrıca Gündeğer’e 1 adet 50 tonluk depo ve 1 adet terfi merkezi inşa edecek.

Genel Müdür Ertan Mumcu:“MASKİ Pütürge Gündeğer’de Önemli Bir Yatırımı Sürdürüyor” 

Merkez ilçeler ve 11 ilçede altyapı güçlendirme ve yenileme çalışmalarını sürdürdüklerini belirten MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “Malatya’nın her noktasına ulaşarak altyapı yenileme çalışmaları yapan MASKİ Genel Müdürlüğüil ve ilçelerde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Merkez ilçeler ve diğer 11 ilçede altyapı güçlendirme ve yenileme çalışmaları gerçekleştiren MASKİPütürge Gündeğer’de önemli bir yatırımı devam ettiriyor.Gündeğer Mahalle’mize 2 bin 350 metrelik içmesuyuhattı çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz bölgede özverili çalışmalar gerçekleştiriyor. Yine burada 1 adet 50 tonluk depo ve 1 adet terfi merkezi inşa edecek.Çalışmalarımız tamamlandıktan sonra mahallemiz sağlam bir altyapıya kavuşacak. Emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme