Sadıkoğlu, ''Malatya'ya yeni bir vizyon katmak adına yola çıktık''

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) başkan adayı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ömer Faruk Kalı'yı ziyaret etti.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) başkan adayı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ömer Faruk Kalı’yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Sadıkoğlu, “Malatya’ya yeni bir vizyon katmak adına yola çıktık" dedi.

Ziyarette konuşan Sadıkoğlu, “Başkanımızı ziyaret ederek, fikir danışmak, Malatya ekonomisine neler katabiliriz, vizyonunu nasıl değiştirebiliriz diye istişare toplantılarımıza devam ediyoruz. Başkanımızın bu konudaki fikirlerini önemsiyoruz. Ekibimizle birlikte Malatya’ya yeni bir vizyon katmak adına yola çıktık" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İl Başkanı Ömer Faruk Kalı ise, Malatya’da bir değişim rüzgarın başladığını belirterek Sadıkoğlu’na girmiş oldukları yolda başarılar diledi. Kalı, Sadıkoğlu’nun Malatya’ya yeni bir vizyon getireceğine inandıklarını söyledi.

Bakmadan Geçme