Şampiyon Sporculardan Başkan Yanılmaz'a Ziyaret

Bu yıl içerisinde Taekwondo dalında Türkiye derecesi yapmış sporcu ve antrenörler, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı ziyaret etti.

Sportif faaliyetler ile ilgili istişarelerde bulunmak üzere Başkan Yanılmaz’ı ziyaret eden konuklar arasında Okullar 73 kilogramda Türkiye birincisi Beytullah Yılmaz,  72 kilogramda Türkiye birincisi Gülse Polat, 87 kilogramda Türkiye üçüncüsü Alperen Dalıcı, 37 kilogramda Türkiye üçüncüsü Meryem Tursun, Yıldızlar 65 kilogramda Türkiye üçüncüsü Yunus Emre Kopar, Ana Lig 53 kilogramda Türkiye birincisi Mustafa Yaşar Barut ile Antrenörleri Ahmet Öztürk, Engin Pamuk, Akın Keleş, Fethi Türkgüzeli, İlhami Koçgündüz, Nihat Yılmaz, Özcan Kaya, Suat Acar ve Furkan Türkoğlu yer aldı.
Başarılı bir yıl geçirdiklerini belirten ve bu başarıda kendilerini her zaman destekleyen Başkan Yanılmaz’ın ve belediyenin büyük payı olduğunu kaydeden Elazığ Aktif Antrenörler İl Temsilcisi Fethi Türkgüzeli, fedakârca emek sarf eden öğrenci ve ailelere teşekkür etti.
ELAZIĞ AÇIK HAVA SPOR ALANINA DÖNÜŞÜYOR
Göreve geldikleri günden itibaren sporun her dalında hizmet gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Yanılmaz, yapılan semt sahaları, spor salonları, yürüyüş ve bisiklet yolları ile Elazığ’ın adeta bir açık hava spor alanına dönüştüğünü söyledi.
İlimizin genç bir nüfusa sahip olduğunu ve ailelerinde spor konusunda çok duyarlı davrandığını belirten Başkan Yanılmaz, ilimizi ulusal ve uluslararası platformlarda temsil edebilecek başarılı sporcuların yetiştirilmesini gururla karşıladıklarını söyledi. Özellikle antrenörlerin payının büyük olduğunu kaydeden Başkan Yanılmaz, sporcuların ahlaklı, sabırlı, akıllı ve çevik oluşunda antrenörlerin emeğinin yüksek olduğunu kaydetti. 

Bakmadan Geçme