Şehit ve gazi aileleri Derneği'nden Vali Büyükakın'a ziyaret

Bilecik Şehit ve Gazi Aileleri Derneği üyeleri, Bilecik Vali Tahir Büyükakın'ı makamında ziyaret etti.Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Dernek Başkanı Hayati Durak ve yönetim kurulu üyelerini kabulünde, vatan için canlarını feda eden şehitler...

Bilecik Şehit ve Gazi Aileleri Derneği üyeleri, Bilecik Vali Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret etti.

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Dernek Başkanı Hayati Durak ve yönetim kurulu üyelerini kabulünde, vatan için canlarını feda eden şehitler kadar vatanı savunurken gazi olan gazilerin ve ailelerinin de değerli olduğunu ifade ederek, devlet olarak her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanında olduklarını belirtti. Devlet olarak her şeyden önce gazilere ve şehitlerin geride bıraktığı ailelerine sahip çıkmanın bir vefa borcu olduğunu vurgulayan Vali Büyükakın, “Ülkemizin bağımsızlığı, milletimizin huzur ve emniyeti için canlarını seve, seve feda eden şehitlerimizin, bu uğurda gazi olan vatandaşlarımızın hakkını ödemek asla mümkün olamaz. Ülkemiz, onların ölçülemez fedakarlıkları sayesinde yolunda hızla ilerlemektedir” dedi.

Bilecik Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Hayati Durak ise, dernek hakkında bilgiler vererek, Bilecik Valisi Tahir Büyükakın’a yeni görevinde başarılar diledi.

Bakmadan Geçme