Sivasspor, Vitali Djakov'u kadrosuna kattı

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Sivasspor, defans oyuncusu Vitali Djakov ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.Transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor, geçen sezon Rusya Premier Lig ekiplerinden Dinamo Moskova forması giyen 28 yaşındaki...

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Sivasspor, defans oyuncusu Vitali Djakov ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor, geçen sezon Rusya Premier Lig ekiplerinden Dinamo Moskova forması giyen 28 yaşındaki stoper Vitali Djakov ile anlaştı. Başkanvekili Erdal Sarılar’ın ofisinde düzenlenen imza töreninde tecrübeli oyuncuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde Başka Mecnun Otyakmaz da hazır bulundu.

Rusya’nın Krasnodar kentinden dünyaya gelen 28 yaşındaki Vitali Djakov, Kuban Krasnodar takımında futbola başladı. Ardından Lokomotiv Moskova II, Sochi-04, Gubkin, Lokomotiv-Kazanka Moskova, Rostov, Tom Tomsk takımlarının formasını giyen Rus stoper, son olarak Dinamo Moskova’da oynadı. Kariyerinde 139 maça çıkan Djakov, 17 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi. Tecrübeli futbolcu, çeşitli kategorilerde Rusya Milli Takımı’nın formasını da 6 kez terletti.Sivasspor, transfer döneminde daha önce Elazığspor’dan Hakan Bilgiç, Monaco’dan Elderson Echiejile ve Everton’dan Arouna Kone’yi renklerine bağlamıştı.

Bakmadan Geçme