SP'den Gevaş'a ziyaret

Saadet Partisi (SP) Van İl Başkanı Özay İlhan, yaşanan saldırı nedeniyle Gevaşlılar 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu.Önceki akşam iftar saati sırasında PKK'lı teröristler tarafından yapılan roketatarlı saldırıyı kınamak ve...

Saadet Partisi (SP) Van İl Başkanı Özay İlhan, yaşanan saldırı nedeniyle Gevaşlılar ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu.

Önceki akşam iftar saati sırasında PKK’lı teröristler tarafından yapılan roketatarlı saldırıyı kınamak ve ilçe halkına ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulunmak için Gevaş’a gelen SP Van İl Başkanı Özay İlhan, beraberindekilerle ilçe esnafını gezdi. Ziyareti sırasında esnafa ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulunan İlhan, “Olayın nasıl yaşandığı hakkında bilgi sahibi olmak ve geçmiş olsun dileklerinde bulunmak için geldik. Terörün her türlüsünü, hele hele Ramazan ayında iftar sofrasını hedef alacak kadar alçalan terörün her türlüsüne bu millet her türlü cevabı verecektir. Bu millet, en kötü durumda birbirleriyle kenetlenmiş, bundan sonrada kenetlenecektir. Terör, bu topraklarda Allah’ın izniyle barınmayacak ve barındırılamayacaktır” dedi.

Başkan İlhan ve beraberindekiler, daha sonra İlçe Emniyet Amirliğine ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulunduktan sonra Gevaş’tan ayrıldı.

Bakmadan Geçme