Süper Kupası Turnuvası sona erdi

Malatya Pütürge İlçesi Çevre Köyleri Derneği'nin düzenlediği Malatya İlçeler Arası Kardeşlik Süper Kupası Turnuvası oynan final müsabakasıyla sona erdi.

Malatya Pütürge İlçesi Çevre Köyleri Derneği’nin düzenlediği Malatya İlçeler Arası Kardeşlik Süper Kupası Turnuvası oynan final müsabakasıyla sona erdi.

Final maçında karşı karşıya gelen Arapgir Gençlikspor ile İzollu Gökderespor arasındaki maçı 3-1 İzollu Gökderespor takımı kazandı ve kupanın sahibi oldu. Mimar Yahya Baş Stadı’nda oynanan maça İstanbul’da yaşayan Malatyalılar büyük ilgi gösterdi. İki takımın el ele çıktığı maç büyük bir çekişmeye sahne olurken, rakibi karşısında üstün bir oyun oynayan İzollu Gökderespor maçı kazanmasını bildi. Final maçının ardından yapılan kupa törenine Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek de katıldı. Gevrek burada yaptığı konuşmada, bu tür organizasyonların memleket bilincinin artması ve birik beraberlik ruhunun korunması adına büyük önem taşıdığını söyledi.

Daha sonra Pütürge Çevre Köyleri Dernek Başkanı Osman Dursun ve yönetimi şampiyon olan İzollu Gökderespor ve ikinci olan Arapgir Gençlikspor kutlayarak kupalarını verdi.

Bakmadan Geçme