Tavacı Seydo Kasap Akpınar'da Faaliyette!

Yılların deneyimli Et ustası Tavacı Seydo 1970 yılından beri Tavacı Seydo markasıyla Tava Yemekleri sektöründe Tartışmasız liderliğini koruyor.

Yılların deneyimli Et ustası Tavacı Seydo 1970 yılından beri Tavacı Seydo markasıyla Tava Yemekleri sektöründe Tartışmasız liderliğini koruyor.
Yeni Konsdepti Tavacı Seydo Kasap işletmesini de bünyesine katan Tavacı Seydo firması vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine bu kararı aldıklarını belirtiyorlar.
Özellikle Pandemi döneminde insan vücudunun Bağışıklık sisteminin güçlü olabilmesi için Malatya'nın yaylarında özenle yetiştirilmiş kendi işletmelerinde veteriner kontrolünde kesimi gerçekleştirilen hayvanlardan elde ettikleri Kemik suyunu ve özel imalat Kavurmasını halkın tüketimine sunan Tavacı Seydo halkın büyük talebiyle karşılaşmış durumda.
Tavacı Seydo Kapas Reyonlarında et'in her çeşidini bulmak mümkün. Deneyimli Kasaplar tarafından hazırlanan etler istenildiği takdirde gövde ile de alınabiliyor.
Akpınar meydanında en işlek sokakta açılan Tavacı Seydo Kasap'ta Et ürünleri vatandaşlar tarafından beğenilerekl istenilen ürünü alabilme imkanı sağlanıyor. Kemik suyu  ve Özel Tavacı Seydo markalı Kavurma isteyenlerde buradan temin edebiliyorlar. Türkiye'nin her iline kargo ile gönderim sağlayan Tavacı Seydo yemek siparişlerini de özel paketlemelerle İl içi ve İl dışına gönderebiliyor.

Haber ve Foto: Kayhan İNCEOĞLU

Bakmadan Geçme