TBMM Başkanı Kahraman, milletvekillerine iftar verdi

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 16 Nisan'daki halkoylamasıyla birlikte yeni bir dönemin kapılarının aralandığına işaret ederek, 'İstikrarsızlık ve müdahalelerin olmayacağı bir döneme başlangıç yaptık. Ülkemiz, milletimiz, gönül coğrafyamız ve bütün insanlık için hayırlı neticelere vesile olacağı inancındayım' dedi.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 16 Nisan’daki halkoylamasıyla birlikte yeni bir dönemin kapılarının aralandığına işaret ederek, “İstikrarsızlık ve müdahalelerin olmayacağı bir döneme başlangıç yaptık. Ülkemiz, milletimiz, gönül coğrafyamız ve bütün insanlık için hayırlı neticelere vesile olacağı inancındayım” dedi.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, eski ve bu dönem milletvekillerine iftar yemeği verdi. TBMM’de gerçekleştirilen programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ve çok sayıda milletvekili katıldı. İftarın ardından Kahraman ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan davetlilere konuşma yaptı.

Kahraman, davete katılan başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere tüm vekillere teşekkür ederek, “Tek millet, tek vatan, tek bayrak ve tek devlet parolası ile birleştik. İnanıyorum ki; ortaya konan bu şuur ve ruh beraberliği darbelere son vermiştir. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Milli şairimiz Mehmet Akif, Çanakkale Şehitleri şiirinde ne diyor? ‘Ey şehit oğlu şehit, isteme benden makber, Sana aguşunu açmış, duruyor Peygamber.’ Cenab-ı Hak o mübarek şehitleri cennetine dahil etmiştir” şeklinde konuştu.

“İstikrarsızlık ve müdahalelerin olmayacağı bir döneme başlangıç yaptık”16 Nisan’daki halkoylamasıyla birlikte yeni bir dönemin kapılarının aralandığına işaret eden Kahraman, “İstikrarsızlık ve müdahalelerin olmayacağı bir döneme başlangıç yaptık. Ülkemiz, milletimiz, gönül coğrafyamız ve bütün insanlık için hayırlı neticelere vesile olacağı inancındayım” ifadelerini kullandı. (CNR-FT)

Bakmadan Geçme