Tek Yetkili Sendika Tarım - iş

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğünde yetki 1 Ekim 2018 Pazartesi günü saat 00:01 itibariyle büyük farkla çoğunluk sağlayan Tarım-İş Sendikası oldu.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğünde yetki 1 Ekim 2018 Pazartesi günü saat 00:01 itibariyle büyük farkla çoğunluk sağlayan Tarım-İş Sendikası oldu.

T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı verilerine göre 1465 TİGEM çalışanı içinden 753 üye kaydıyla çoğunluğu Tarım-İş Sendikası almıştır. Geriye kalan 712 çalışan içinde dayanışma dilekçesiyle hiçbir sendikaya üye olmayan işçi arkadaşlarımızda malum sendikaya dahil edilerek hesaplanmıştır. Neticede 1 Ekim 2018 saat 00:01 itibariyle 41 farkla salt çoğunluk Tarım-İş Sendikasın oldu.

EVİNİZE HOŞGELDİNİZ
Genel Başkan Polat, ''Tarım-İş Sendikası olarak 11 ay boyunca malum sendikaya karşı vermiş olduğumuz mücadele de bizi yalnız bırakmadığınız için öncelikle hepinize en derin saygılarımızı sunarız. Malum sendika, Tarım ve Orman Bakanlığının birleşmesiyle birlikte Milli Park ve Bahçeler Genel Müdürlüğü, Çölleşme ile Mücadele Enstitüsünden Bakanlığımız Personel Genel Müdürlüğüne devredilen yaklaşık 2500 yeni arkadaşımız ve bizden istifa eden 1000 arkadaşımız ile birlikte bulduğu maksimum rakamın toplamı ancak 3500 olmuştur. Sendikamızı en zor gününde bile sahiplenen yaklaşık 9000 üyemizle, yetki de herhangi bir sıkıntı olmayacağını açıkça belirtirim. Şimdiden tüm bakanlık çalışanlarımıza ve başta Şube Başkanı ve Temsilciler olmak üzere tüm teşkilatımıza teşekkür eder, hepinizi en kalbi duygularımla ve saygıyla selamlarım'' Dedi.

Başkan Polat, Bu süreci bizlerle birlikte tamamlayan bütün TİGEM çalışanlarımıza yuvalarına hoşgeldiniz der, en kalbi duygularımızla selamlarız.

Bakmadan Geçme